Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αναλογικό Ρολόι

Kaari

Το Αναλογικό Ρολόι Αυτός ο σχεδιασμός βασίζεται σε έναν τυπικό 24ωρο αναλογικό μηχανισμό (χέρι με μισή ταχύτητα). Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει δύο τομές σε σχήμα τόξου. Μέσα από αυτά, μπορείτε να δείτε τα χέρια της ώρας και του λεπτού. Το ωρολογιακό χέρι (δίσκος) χωρίζεται σε δύο τμήματα διαφορετικών χρωμάτων που, περιστρέφοντας, υποδεικνύουν ώρα ΠΜ ή ΜΜ ανάλογα με το χρώμα που αρχίζει να είναι ορατό. Το λεπτό χέρι είναι ορατό μέσω του τόξου μεγαλύτερης ακτίνας και καθορίζει ποια υποδοχή λεπτών αντιστοιχεί στους αριθμούς κλήσης 0-30 λεπτών (που βρίσκονται στην εσωτερική ακτίνα του τόξου) και την υποδοχή 30-60 λεπτών (που βρίσκεται στην εξωτερική ακτίνα).

Όνομα έργου : Kaari, Όνομα σχεδιαστών : Azahara Morales Vera, Όνομα πελάτη : Azahara Morales Vera.

Kaari Το Αναλογικό Ρολόι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.