Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Πολυλειτουργικά Σκουλαρίκια

Blue Daisy

Τα Πολυλειτουργικά Σκουλαρίκια Τα Daisy's είναι σύνθετα λουλούδια με δύο λουλούδια σε ένα, ένα εσωτερικό τμήμα και ένα εξωτερικό πέταλο. Συμβολίζει τη συνένωση δύο που αντιπροσωπεύουν την αληθινή αγάπη ή τον απόλυτο δεσμό. Ο σχεδιασμός συνδυάζεται με τη μοναδικότητα του λουλουδιού της μαργαρίτας επιτρέποντας στον χρήστη να φορέσει την μπλε μαργαρίτα με πολλούς τρόπους. Η επιλογή των μπλε ζαφείρι για τα πέταλα είναι να δώσει έμφαση στην έμπνευση για ελπίδα, επιθυμία και αγάπη. Τα κίτρινα ζαφείρια που επιλέχθηκαν για το κεντρικό πέταλο λουλουδιών καταπίνει τον χρήστη να νιώσει μια αίσθηση χαράς και υπερηφάνειας δίνοντας στον χρήστη πλήρη γαλήνη και αυτοπεποίθηση στην εμφάνιση της κομψότητάς του.

Κρεμαστό Κόσμημα

Eternal Union

Κρεμαστό Κόσμημα Η αιώνια ένωση της Olga Yatskaer, ενός επαγγελματία ιστορικού που αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα καριέρα ενός σχεδιαστή κοσμημάτων, φαίνεται απλή αλλά γεμάτη νόημα. Μερικοί θα βρήκαν σε αυτό ένα άγγιγμα από κελτικά κοσμήματα ή ακόμα και έναν κόμπο του Ηρακλή. Το κομμάτι αντιπροσωπεύει ένα άπειρο σχήμα, το οποίο μοιάζει με δύο διασυνδεδεμένα σχήματα. Αυτό το εφέ δημιουργείται μέσω γραμμών που μοιάζουν με πλέγμα χαραγμένες πάνω από το κομμάτι. Με άλλα λόγια - οι δύο συνδέονται μεταξύ τους ως ένα, και το ένα είναι ένωση των δύο.

Η Συλλογή Κοσμημάτων

Ataraxia

Η Συλλογή Κοσμημάτων Σε συνδυασμό με τη μόδα και την προηγμένη τεχνολογία, το έργο στοχεύει στη δημιουργία κοσμημάτων που μπορούν να κάνουν τα παλιά γοτθικά στοιχεία σε νέο στυλ, συζητώντας τις δυνατότητες του παραδοσιακού στο σύγχρονο πλαίσιο. Με το ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο το Gothic vibes επηρεάζει το κοινό, το έργο προσπαθεί να προκαλέσει μοναδική ατομική εμπειρία μέσω παιχνιδιάρικης αλληλεπίδρασης, διερευνώντας τη σχέση μεταξύ σχεδιασμού και φορέων. Οι συνθετικοί πολύτιμοι λίθοι, ως χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα, κόπηκαν σε ασυνήθιστα επίπεδες επιφάνειες για να ρίξουν τα χρώματα τους στο δέρμα για να ενισχύσουν την αλληλεπίδραση.

Το Collier

Eves Weapon

Το Collier Το όπλο της Εύα είναι φτιαγμένο από τριαντάφυλλο 750 καρατίων και λευκόχρυσο. Περιέχει 110 διαμάντια (20,2ct) και αποτελείται από 62 τμήματα. Όλα έχουν δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις: Στην πλάγια όψη τα τμήματα είναι σε σχήμα μήλου, στην κάτοψη φαίνονται γραμμές σχήματος V. Κάθε τμήμα χωρίζεται πλαγίως για να δημιουργήσει το εφέ ελατηρίου φόρτωσης που κρατά τα διαμάντια - τα διαμάντια συγκρατούνται μόνο από ένταση. Αυτό τονίζει πλεονεκτικά τη φωτεινότητα, τη λάμψη και μεγιστοποιεί την ορατή λάμψη του διαμαντιού. Επιτρέπει έναν εξαιρετικά ελαφρύ και καθαρό σχεδιασμό, παρά το μέγεθος του κολιέ.

Δαχτυλίδι

Wishing Well

Δαχτυλίδι Κατά την επίσκεψή του σε έναν κήπο με τριανταφυλλιές στα όνειρά της, η Tippy ήρθε σε ένα πηγάδι που περιβάλλεται από τριαντάφυλλα. Εκεί, κοίταξε στο πηγάδι και είδε την αντανάκλαση των νυχτερινών αστεριών, και έκανε μια ευχή. Τα αστέρια της νύχτας αντιπροσωπεύονται από τα διαμάντια και το ρουμπίνι συμβολίζει το βαθύτερο πάθος, τα όνειρα και τις ελπίδες που έκανε στο πηγάδι. Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει προσαρμοσμένο τριαντάφυλλο, εξάγωνο ρουμπίνι νύχι σε 14 καράτια. Τα μικρά φύλλα είναι σκαλισμένα για να δείξουν την υφή των φυσικών φύλλων. Το δαχτυλίδι υποστηρίζει το επίπεδο πάνω μέρος και στρέφεται ελαφρώς προς τα μέσα. Τα μεγέθη δακτυλίου πρέπει να υπολογιστούν μαθηματικά.

Η Τσάντα Tote

Totepographic

Η Τσάντα Tote Τοπογραφικά εμπνευσμένη σχεδίαση tote bag, για να χρησιμεύσει ως εύκολη μεταφορά, ειδικά κατά τη διάρκεια εκείνων των πολυάσχολων ημερών που ξοδεύτηκαν για ψώνια ή για εργασίες. Η χωρητικότητα της τσάντας Tote είναι σαν βουνό και μπορεί να κρατήσει ή να μεταφέρει πολλά πράγματα. Το μαντείο οστό είναι η συνολική δομή της σακούλας, η τοπογραφική χαρτογραφική μορφή για να είναι επιφανειακό υλικό όπως μια ορεινή ανώμαλη επιφάνεια.