Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Φόρεμα

Nyx's Arc

Το Φόρεμα Όταν το φως διεισδύσει μέσα από τα παράθυρα με ένα λεπτό επίπεδο, θα παράγει ένα επίπεδο αισθητικού φωτισμού, φωτισμού για να φέρει τους ανθρώπους στο δωμάτιο όταν ο μυστηριώδης και ήρεμος νους, όπως το Νυχ με ένα μυστηριώδες και σιωπηλό, τη χρήση υφασμάτων από στρώματα και στρίψτε για να εκπλαγείτε μια τέτοια ερμηνεία της ομορφιάς.

Όνομα έργου : Nyx's Arc, Όνομα σχεδιαστών : YuShih, Lee, Όνομα πελάτη : YuShih.

Nyx's Arc Το Φόρεμα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.