Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Φόρεμα

Nyx's Arc

Το Φόρεμα Όταν το φως διεισδύσει μέσα από τα παράθυρα με ένα λεπτό επίπεδο, θα παράγει ένα επίπεδο αισθητικού φωτισμού, φωτισμού για να φέρει τους ανθρώπους στο δωμάτιο όταν ο μυστηριώδης και ήρεμος νους, όπως το Νυχ με ένα μυστηριώδες και σιωπηλό, τη χρήση υφασμάτων από στρώματα και στρίψτε για να εκπλαγείτε μια τέτοια ερμηνεία της ομορφιάς.

Όνομα έργου : Nyx's Arc, Όνομα σχεδιαστών : YuShih, Lee, Όνομα πελάτη : YuShih.

Nyx's Arc Το Φόρεμα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.