Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Moon Curve

Δαχτυλίδι Ο φυσικός κόσμος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση καθώς ισορροπεί μεταξύ τάξης και χάους. Ένας καλός σχεδιασμός δημιουργείται από την ίδια ένταση. Οι ιδιότητες της δύναμης, της ομορφιάς και του δυναμισμού προέρχονται από την ικανότητα του καλλιτέχνη να παραμένει ανοιχτό σε αυτά τα αντίθετα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας. Το τελικό κομμάτι είναι το άθροισμα των αμέτρητων επιλογών που κάνει ο καλλιτέχνης. Όλη η σκέψη και κανένα συναίσθημα δεν θα οδηγήσει σε σκληρή και κρύα δουλειά, ενώ όλη η αίσθηση και κανένας έλεγχος αποδίδει εργασία που δεν μπορεί να εκφραστεί. Ο συνδυασμός των δύο θα είναι μια έκφραση του ίδιου του χορού της ζωής.

Όνομα έργου : Moon Curve, Όνομα σχεδιαστών : Mary Zayman, Όνομα πελάτη : Mary Zayman.

Moon Curve Δαχτυλίδι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.