Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ

Extravaganza

Κολιέ Ένα κομψό collier εμπνευσμένο από βολάν, αρχαίες διακοσμήσεις λαιμών που μπορείτε να δείτε σε πολλά όμορφα έργα ζωγραφικής του XVI και XVII αιώνα. Χαρακτηρίζεται από σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, απλοποιώντας το τυπικό στυλ ruffs που προσπαθεί να το κάνει μοντέρνο και σύγχρονο. Ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που δίνει κομψότητα στον χρήστη, χρησιμοποιώντας μαύρα ή άσπρα χρώματα, επιτρέπει πολλαπλούς συνδυασμούς με μοντέρνο και καθαρό σχεδιασμό. Ένα μονοκόμματο κολιέ, εύκαμπτο και ελαφρύ. Ένα μη πολύτιμο υλικό αλλά με εντυπωσιακή σχεδίαση υψηλής μόδας που κάνει αυτό το collier όχι μόνο ένα κόσμημα αλλά και ένα νέο στολίδι αμαξώματος.

Όνομα έργου : Extravaganza, Όνομα σχεδιαστών : Dario Scapitta, Όνομα πελάτη : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Κολιέ

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.