Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μοντέρνο Φουτουριστικό

Le Maestro

Το Μοντέρνο Φουτουριστικό Το Le Maestro φέρνει την επανάσταση στο φόρεμα, ενσωματώνοντας το "matrix heel" τιτανίου Direct Metal Laser Sintered (DMLS). Το "matrix heel" μειώνει την οπτική μάζα του τακουνιού και επιδεικνύει τη δομική ακεραιότητα του παπουτσιού. Για να συμπληρώσει το κομψό vamp, δερμάτινο υψηλής περιεκτικότητας σε κόκκους χρησιμοποιείται για τον ξεχωριστό ασύμμετρο σχεδιασμό του άνω μέρους. Η ενσωμάτωση του τακουνιού στο πάνω μέρος συντίθεται τώρα σε μια κομψή και εκλεπτυσμένη σιλουέτα.

Όνομα έργου : Le Maestro, Όνομα σχεδιαστών : Herman Francisco Delos Santos, Όνομα πελάτη : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Το Μοντέρνο Φουτουριστικό

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.