Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κοσμήματα-Σκουλαρίκια

Eclipse Hoop Earrings

Κοσμήματα-Σκουλαρίκια Υπάρχει ένα φαινόμενο που συλλαμβάνει συνεχώς τη συμπεριφορά μας, μας εμποδίζει να πεθάνουμε στα ίχνη μας. Το αστρολογικό φαινόμενο μιας ηλιακής έκλειψης έχει ενθουσιάσει ανθρώπους από τις πρώτες ηλικίες της ανθρωπότητας. Από το ξαφνικό σκοτάδι του ουρανού και το στίγμα από τον Ήλιο έχει ρίξει μια μακρά σκιά φόβου, υποψίας και θαύματος στις φαντασίες Η εκπληκτική φύση των ηλιακών εκλείψεων αφήνει μια διαρκή εντύπωση σε όλους μας. Τα 18Κ σκουλαρίκια έκλειψης από λευκό χρυσό διαμάντι εμπνεύστηκαν από την έκλειψη του 2012. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να συλλάβει τη μυστηριώδη φύση και την ομορφιά του ήλιου και του φεγγαριού.

Όνομα έργου : Eclipse Hoop Earrings, Όνομα σχεδιαστών : Takayas Mizuno, Όνομα πελάτη : Takayas Custom Jewelry .

Eclipse Hoop Earrings Κοσμήματα-Σκουλαρίκια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.