Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρφίτσα

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Καρφίτσα Ο χαρακτήρας και το εξωτερικό σχήμα ενός θέματος επιτρέπουν την αλλαγή νέου σχεδιασμού ενός στολίσματος. Στη ζωντανή φύση, μια περίοδος αλλάζει σε άλλη. Η άνοιξη ακολουθεί το χειμώνα και το πρωί έρχεται μετά το βράδυ. Τα χρώματα αλλάζουν επίσης, καθώς και η ατμόσφαιρα. Αυτή η αρχή της αντικατάστασης, της εναλλαγής των εικόνων προβάλλεται στα στολίδια της «Ασίας Μεταμόρφωσης», της συλλογής όπου δύο διαφορετικές καταστάσεις, δύο απεριόριστες εικόνες αντανακλώνται σε ένα αντικείμενο. Τα κινητά στοιχεία της κατασκευής καθιστούν δυνατή την αλλαγή του χαρακτήρα και της εμφάνισης του κοσμήματος.

Όνομα έργου : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Όνομα σχεδιαστών : Victor A. Syrnev, Όνομα πελάτη : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Καρφίτσα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.