Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Καφέ

Quaint and Quirky

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Καφέ Το Quaint & Quirky Dessert House είναι ένα έργο που παρουσιάζει μοντέρνα σύγχρονη ατμόσφαιρα με ένα άγγιγμα της φύσης που αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τις νόστιμες λιχουδιές. Η ομάδα θέλει να δημιουργήσει έναν χώρο που να είναι πραγματικά μοναδικός και κοίταξαν τη φωλιά του πουλιού για έμπνευση. Η ιδέα στη συνέχεια ζωντανεύει μέσω μιας συλλογής λοβών καθισμάτων που χρησιμεύουν ως το κεντρικό χαρακτηριστικό του χώρου. Η ζωντανή δομή και τα χρώματα όλων των λοβών βοηθούν στη δημιουργία μιας αίσθησης ομοιομορφίας που ενώνει το έδαφος και τον ημιώροφο ακόμα και όταν δίνουν στην ατμόσφαιρα ένα άγγιγμα της προσοχής.

Όνομα έργου : Quaint and Quirky, Όνομα σχεδιαστών : Chaos Design Studio, Όνομα πελάτη : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Καφέ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.