Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μηχανή Εσπρέσο

Lavazza Tiny

Μηχανή Εσπρέσο Μια μικρή, φιλική μηχανή εσπρέσο που προσφέρει αυθεντική εμπειρία ιταλικού καφέ στο σπίτι σας. Ο σχεδιασμός είναι χαρούμενος μεσογειακός - αποτελείται από βασικά τυπικά δομικά στοιχεία - γιορτάζει τα χρώματα και εφαρμόζει τη σχεδιαστική γλώσσα της Lavazza στην επιφάνεια και στις λεπτομέρειες. Το κύριο κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι και έχει μαλακές αλλά επακριβώς ελεγχόμενες επιφάνειες. Η κεντρική κορυφή προσθέτει οπτική δομή και το μετωπικό μοτίβο επαναλαμβάνει το οριζόντιο θέμα που υπάρχει συχνά στα προϊόντα Lavazza.

Όνομα έργου : Lavazza Tiny, Όνομα σχεδιαστών : Florian Seidl, Όνομα πελάτη : Lavazza.

Lavazza Tiny Μηχανή Εσπρέσο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.