Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ξενοδοχείο

Aoxin Holiday

Ξενοδοχείο Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Luzhou της επαρχίας Sichuan, μια πόλη γνωστή για το κρασί της, της οποίας ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την τοπική σπηλιά κρασιού, έναν χώρο που προκαλεί έντονη επιθυμία να εξερευνήσετε. Το λόμπι είναι η ανακατασκευή φυσικού σπηλαίου, του οποίου η σχετική οπτική σύνδεση επεκτείνει την έννοια του σπηλαίου και την τοπική αστική υφή στο εσωτερικό ξενοδοχείο, σχηματίζοντας έτσι έναν ξεχωριστό πολιτιστικό φορέα. Εκτιμούμε την αίσθηση του επιβάτη κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο, και επίσης ελπίζουμε ότι η υφή του υλικού καθώς και η δημιουργημένη ατμόσφαιρα μπορούν να γίνουν αντιληπτά σε βαθύτερο επίπεδο.

Όνομα έργου : Aoxin Holiday, Όνομα σχεδιαστών : Shaun Lee, Όνομα πελάτη : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Ξενοδοχείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.