Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Δημόσιο Γλυπτό

Bubble Forest

Το Δημόσιο Γλυπτό Το Bubble Forest είναι ένα δημόσιο γλυπτό από ανοξείδωτο ατσάλι ανθεκτικό στα οξέα. Φωτίζεται με προγραμματιζόμενες λάμπες LED RGB που επιτρέπουν στο γλυπτό να υποστεί θεαματική μεταμόρφωση όταν δύει ο ήλιος. Δημιουργήθηκε ως προβληματισμός για την ικανότητα των φυτών να παράγουν οξυγόνο. Το δάσος τίτλου αποτελείται από 18 χαλύβδινα στελέχη / κορμούς που τελειώνουν με κορώνες με τη μορφή σφαιρικών κατασκευών που αντιπροσωπεύουν μία μόνο φυσαλίδα αέρα. Το Bubble Forest αναφέρεται στην επίγεια χλωρίδα καθώς και σε εκείνη που είναι γνωστή από τον πυθμένα των λιμνών, των θαλασσών και των ωκεανών

Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Pride

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Για να δημιουργήσει το σχέδιο της μάρκας Pride, η ομάδα χρησιμοποίησε τη μελέτη του κοινού-στόχου με διάφορους τρόπους. Όταν η ομάδα έκανε το σχεδιασμό του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας, έλαβε υπόψη τους κανόνες της ψυχο-γεωμετρίας - την επίδραση των γεωμετρικών μορφών σε ορισμένους ψυχο-τύπους ανθρώπων και την επιλογή τους. Επίσης, ο σχεδιασμός θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ορισμένα συναισθήματα στο κοινό. Για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η ομάδα χρησιμοποίησε τους κανόνες της επίδρασης του χρώματος σε ένα άτομο. Γενικά, το αποτέλεσμα επηρέασε το σχεδιασμό όλων των προϊόντων της εταιρείας.

Ο Σχεδιασμός Ui

Moulin Rouge

Ο Σχεδιασμός Ui Αυτό το έργο έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να διακοσμήσουν το δικό τους κινητό τηλέφωνο με θέμα Moulin Rouge, παρόλο που δεν επισκέφτηκαν ποτέ στο Moulin Rouge στο Παρίσι. Ο κύριος σκοπός είναι να προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία και όλοι οι παράγοντες σχεδιασμού είναι να απεικονίσουν τη διάθεση του Moulin Rouge. Οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν την προεπιλεγμένη σχεδίαση και τα εικονίδια στα αγαπημένα τους με ένα απλό πάτημα στην οθόνη.

Η Συσκευασία Καλλυντικών

Clive

Η Συσκευασία Καλλυντικών Η ιδέα της συσκευασίας καλλυντικών Clive γεννήθηκε ως διαφορετική. Ο Jonathan δεν ήθελε απλώς να δημιουργήσει μια άλλη μάρκα καλλυντικών με κοινά προϊόντα. Αποφασισμένος να διερευνήσει περισσότερη ευαισθησία και λίγο περισσότερο από ό, τι πιστεύει από την άποψη της προσωπικής φροντίδας, αντιμετωπίζει έναν κύριο στόχο. Η ισορροπία μεταξύ σώματος και νου. Με τον εμπνευσμένο από τη Χαβάη σχεδιασμό, ο συνδυασμός τροπικών φύλλων, η τονικότητα της θάλασσας και η απτική εμπειρία των πακέτων παρέχουν την αίσθηση χαλάρωσης και γαλήνης. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά δυνατή τη μεταφορά της εμπειρίας αυτού του μέρους στο σχεδιασμό.

Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα

PLANTS TRADE

Το Πρωτότυπο Βιβλίο Και Η Αφίσα Το PLANTS TRADE είναι μια σειρά από μια καινοτόμο και καλλιτεχνική μορφή βοτανικών δειγμάτων, η οποία αναπτύχθηκε για να οικοδομήσει μια καλύτερη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης παρά εκπαιδευτικού υλικού. Το Βιβλίο Έννοιας Εμπορίου Φυτών προετοιμάστηκε για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε αυτό το δημιουργικό προϊόν. Το βιβλίο, που έχει σχεδιαστεί ακριβώς στο ίδιο μέγεθος με το προϊόν, διαθέτει όχι μόνο φωτογραφίες από τη φύση αλλά και μοναδικά γραφικά εμπνευσμένα από τη σοφία της φύσης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα γραφικά τυπώνονται προσεκτικά με επιστολόχαρτο έτσι ώστε κάθε εικόνα να ποικίλλει σε χρώμα ή υφή, όπως τα φυσικά φυτά.

Η Αφίσα

Cells

Η Αφίσα Στις 19 Ιουλίου 2017, η PIY δημιούργησε ένα μικρό κτίριο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Είναι ένα μικρό κάστρο συναρμολογημένο από 761 συστατικά και το ονόμασαν «Κελιά». Οι κόμβοι είναι σχεδιασμένοι ως χειροποίητο νήμα νήματος και ίσιο τενόν, το οποίο συνοψίζεται ως "East Tenon" West Mortise & quot ;. Θα βρείτε τα προϊόντα τους, όπως ράφια μεταβλητών, ράφια μελέτης και παπουτσιών κ.λπ., όλα τα οποία χωρίζονται και συναρμολογούνται ξανά σε έναν οργανισμό. Και τότε, θα νιώσετε την επιθυμία τους να αναπτυχθούν ελεύθερα.