Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας

Milk Baobab Baby Skin Care

Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας Είναι εμπνευσμένο από το γάλα, το κύριο συστατικό. Ο μοναδικός σχεδιασμός δοχείων του τύπου συσκευασίας γάλακτος αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και έχει σχεδιαστεί για να είναι οικείο ακόμη και για τους πρώτους καταναλωτές. Επιπλέον, το υλικό από πολυαιθυλένιο (PE) και καουτσούκ (EVA) και τα μαλακά χαρακτηριστικά του παστέλ χρώματος χρησιμοποιούνται για να τονίσουν ότι είναι ένα ήπιο προϊόν για παιδιά με αδύναμο δέρμα. Το στρογγυλό σχήμα εφαρμόζεται στη γωνία για την ασφάλεια της μαμάς και του μωρού.

Η Διαφημιστική Καμπάνια

Feira do Alvarinho

Η Διαφημιστική Καμπάνια Το Feira do Alvarinho είναι ένα ετήσιο πάρτι κρασιού που πραγματοποιείται στο Moncao, στην Πορτογαλία. Για να επικοινωνήσει το γεγονός, δημιουργήθηκε ένα αρχαίο και φανταστικό βασίλειο. Με το δικό του όνομα και τον πολιτισμό, το Βασίλειο του Alvarinho, που ορίστηκε έτσι επειδή το Moncao είναι γνωστό ως το λίκνο του κρασιού Alvarinho, εμπνεύστηκε στην πραγματική ιστορία, μέρη, εμβληματικούς ανθρώπους και θρύλους του Moncao. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτού του έργου ήταν να μεταφέρει την πραγματική ιστορία της περιοχής στο σχεδιασμό χαρακτήρων.

Ο Σχεδιασμός Οπτικής Ταυτότητας

ODTU Sanat 20

Ο Σχεδιασμός Οπτικής Ταυτότητας Για το 20ο έτος του ODTU Sanat, ενός ετήσιου φεστιβάλ τέχνης από το τεχνικό πανεπιστήμιο της Μέσης Ανατολής, το αίτημα ήταν να χτιστεί μια οπτική γλώσσα για να επισημανθούν τα επόμενα 20 χρόνια του φεστιβάλ. Όπως ζητήθηκε, τον εικοστό χρόνο του φεστιβάλ υπογραμμίστηκε προσεγγίζοντας το σαν ένα καλυμμένο έργο τέχνης που θα αποκαλυφθεί. Οι σκιές των ίδιων χρωματιστών στρωμάτων που σχηματίζουν τους αριθμούς 2 και 0 δημιούργησαν μια τρισδιάστατη ψευδαίσθηση. Αυτή η ψευδαίσθηση δίνει την αίσθηση της ανακούφισης και οι αριθμοί μοιάζουν να λιώνουν στο παρασκήνιο. Η ζωντανή επιλογή χρώματος δημιουργεί μια λεπτή αντίθεση με την ηρεμία του κυματιστού 20.

Το Ξύλο Ουίσκι Malbec

La Orden del Libertador

Το Ξύλο Ουίσκι Malbec Προσπαθώντας να συνδυάσει τα ξεχωριστά στοιχεία που αναφέρονται στο όνομα του προϊόντος, ο σχεδιασμός ενισχύει το μήνυμα που προτείνει. Μεταδίδει μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα εικόνα. Η απεικόνιση ενός ανθεκτικού κόνδορα που εμφανίζει τα φτερά του, υποδηλώνει την αίσθηση της ελευθερίας, σε συνδυασμό με το συμμετρικό και υπονοητικό μετάλλιο, προστέθηκε σε μια εικόνα φόντου με ένα φανταστικό τοπίο που φέρνει την ποίηση στο σχεδιασμό, δημιουργεί έναν ιδανικό συνδυασμό για να μεταδώσει το επιθυμητό μήνυμα. Μια νηφάλια χρωματική παλέτα της δίνει αποκλειστικά χαρακτηριστικά και η τυπογραφική χρήση αποδίδει ένα παραδοσιακό και ιστορικό προϊόν.

Χάπια Με Έγχυση Κάνναβης

Secret Tarts

Χάπια Με Έγχυση Κάνναβης Η συσκευασία Secret Tarps είναι φτιαγμένη στο λεγόμενο εκσυγχρονισμένο ρετρό / vintage στιλ με την αίσθηση των παλιούς σχολικών νότες, οπότε μια προσδοκία αφής πλοιάρχου-φαρμακοποιού κρατά τον πελάτη από μια πρώτη ματιά και αργότερα, ενώ η λεπτομερής παρατήρηση των κύριων σχεδιαστικών στοιχείων κωδικοποιείται μια ολιστική δομή που μεταφέρει το κύριο σημείο μάρκετινγκ: αυτό το προϊόν έχει αναπτυχθεί από μια φαρμακοτεχνική επαγγελματική εταιρεία και περιέχει χειροποίητη μυστική συνταγή φαρμακοποιών μέσα.

Η Εφαρμογή Για Κινητά

Akbank Mobile

Η Εφαρμογή Για Κινητά Ο νέος σχεδιασμός της εφαρμογής Akbank Mobile παρέχει μια νέα προοπτική όσον αφορά την κοινωνική, έξυπνη, ανθεκτική στο μέλλον και τραπεζική εμπειρία. Με την εξατομικευμένη σχεδίαση περιοχής στην κύρια σελίδα, οι χρήστες μπορούν να δουν έξυπνες πληροφορίες για να διευκολύνουν την οικονομική τους ζωή. Επίσης, με αυτήν τη νέα προσέγγιση σχεδιασμού, οι παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές μιλούν τη γλώσσα των χρηστών με εικόνες μικρογραφίας επαφών, απλοποιημένες ροές ενεργειών και έννοιες.