Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παγωτό

Sister's

Το Παγωτό Αυτή η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για την εταιρεία Sisters Ice Cream. Η ομάδα σχεδιασμού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τρεις κυρίες, που θυμίζουν τους κατασκευαστές αυτού του προϊόντος, με τη μορφή χαρούμενων χρωμάτων που προέρχονται από τη γεύση κάθε παγωτού. Σε κάθε γεύση του σχεδιασμού, το σχήμα του παγωτού χρησιμοποιείται ως μαλλιά του χαρακτήρα, το οποίο παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα και νέα εικόνα συσκευασίας παγωτού. Αυτό το σχέδιο, στη νέα του μορφή, έχει προσελκύσει πολλή προσοχή μεταξύ των ανταγωνιστών του και είχε υψηλές πωλήσεις. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπη και δημιουργική συσκευασία.

Μπουκάλι

Herbal Drink

Μπουκάλι Η βάση για την ιδέα τους είναι ένα συναισθηματικό στοιχείο. Η σχεδιασμένη έννοια ονομασίας και σχεδιασμού στοχεύει στα συναισθήματα και τα συναισθήματα του πελάτη, εξυπηρετεί το σκοπό να σταματήσει το άτομο ακριβώς δίπλα στο ράφι που απαιτείται και να το κάνει να το επιλέξει από το πλήθος άλλων εμπορικών σημάτων. Το πακέτο τους εκφράζει τα αποτελέσματα των εκχυλισμάτων, τα πολύχρωμα μοτίβα που εκτυπώνονται απευθείας σε λευκή πορσελάνη μπουκάλι που μοιάζει με σχήμα λουλουδιού. Τονίζει οπτικά την εικόνα του φυσικού προϊόντος.

Το Δοχείο Κρασιού

Essenzza

Το Δοχείο Κρασιού Ο σχεδιασμός του κρασιού, είναι η χώρα προέλευσης και η πόλη έχει μεγάλη προσοχή. Αναζήτηση σε μικρογραφίες και παραδοσιακούς πίνακες. Τα πολύτιμα μοτίβα διαπίστωσαν ότι για να επιτευχθεί ο στόχος, αυτό σημαίνει ότι ενώ ο παραδοσιακός σχεδιασμός μπουκαλιών κρασιού πολυτελείας ήταν πολύ αποτελεσματικός. Μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε στο σχεδιασμό, αραβουργήματα. Αυτά τα μοτίβα προέρχονται από ιρανική βερνικωμένη ζωγραφική. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπα και δημιουργικά σχέδια και προσπαθεί να δημιουργήσει σχεδιασμό με εγγενή έννοια και να μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα.

Η Συσκευασία Χυμού

Pure

Η Συσκευασία Χυμού Η βάση για την έννοια του Pure Juice είναι ένα συναισθηματικό στοιχείο. Η σχεδιασμένη έννοια ονομασίας και σχεδιασμού στοχεύει στα συναισθήματα και τα συναισθήματα του πελάτη, εξυπηρετεί το σκοπό να σταματήσει το άτομο ακριβώς δίπλα στο ράφι που απαιτείται και να το κάνει να το επιλέξει από το πλήθος άλλων εμπορικών σημάτων. Το πακέτο εκφράζει τα αποτελέσματα των εκχυλισμάτων φρούτων, τα πολύχρωμα μοτίβα που εκτυπώνονται απευθείας σε γυάλινη φιάλη που μοιάζει με το σχήμα των φρούτων. Τονίζει οπτικά την εικόνα των φυσικών προϊόντων.

Η Εγκατάσταση Τέχνης

Pretty Little Things

Η Εγκατάσταση Τέχνης Το Pretty Little Things εξερευνά τον κόσμο της ιατρικής έρευνας και τις περίπλοκες εικόνες που παρατηρούνται κάτω από το μικροσκόπιο, τα ερμηνεύουν εκ νέου σε μοντέρνα αφηρημένα σχέδια μέσω των εκρήξεων μιας ζωντανής παλέτας χρωμάτων fluro. Πάνω από 250 μέτρα μήκος, με πάνω από 40 μεμονωμένα έργα τέχνης, είναι μια εγκατάσταση μεγάλης κλίμακας που παρουσιάζει την ομορφιά της έρευνας στο κοινό.

Η Εγκατάσταση

The Reflection Room

Η Εγκατάσταση Εμπνευσμένο από το κόκκινο χρώμα, το οποίο συμβολίζει την καλή τύχη στον κινεζικό πολιτισμό, το The Reflection Room είναι μια χωρική εμπειρία που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από κόκκινους καθρέφτες για να δημιουργήσει έναν άπειρο χώρο. Στο εσωτερικό, η τυπογραφία παίζει το ρόλο της σύνδεσης του κοινού με καθεμία από τις κύριες αξίες της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς και παροτρύνει τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με το έτος που ήταν και το επόμενο έτος.