Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Κινηματογράφος

Wuhan Pixel Box Cinema

Ο Κινηματογράφος Το "Pixel" είναι το βασικό στοιχείο των εικόνων, ο σχεδιαστής διερευνά τη σχέση κίνησης και pixel για να γίνει το θέμα αυτού του σχεδιασμού. Το "Pixel" εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές του κινηματογράφου. Η μεγάλη αίθουσα box office στεγάζει έναν τεράστιο καμπύλο φάκελο που σχηματίζεται από πάνω από 6000 κομμάτια πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο τοίχος προβολής χαρακτηριστικών είναι διακοσμημένος με τεράστια ποσότητα τετραγωνικών λωρίδων που προεξέχουν από τον τοίχο παρουσιάζει το λαμπερό όνομα του κινηματογράφου. Μέσα σε αυτόν τον κινηματογράφο, όλοι θα απολαύσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα του ψηφιακού κόσμου που δημιουργείται από τη συνοχή όλων των στοιχείων "Pixel".

Όνομα έργου : Wuhan Pixel Box Cinema, Όνομα σχεδιαστών : Ajax Law, Όνομα πελάτη : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Ο Κινηματογράφος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.