Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Λογότυπο

Kaleido Mall

Το Λογότυπο Το Kaleido Mall προσφέρει πολλούς χώρους διασκέδασης, όπως εμπορικό κέντρο, έναν πεζόδρομο και μια πλατεία. Σε αυτό το σχέδιο, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μοτίβα καλειδοσκόπιου, με χαλαρά, χρωματιστά αντικείμενα όπως χάντρες ή βότσαλα. Το καλειδοσκόπιο προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά καλός (όμορφα, ομορφιά) και εἶδος (αυτό που φαίνεται). Κατά συνέπεια, τα διαφορετικά πρότυπα αντικατοπτρίζουν διάφορες υπηρεσίες. Οι φόρμες αλλάζουν συνεχώς, αποδεικνύοντας ότι το Mall προσπαθεί να εκπλήξει και να συναρπάσει τους επισκέπτες.

Όνομα έργου : Kaleido Mall, Όνομα σχεδιαστών : Dongdao Creative Branding Group, Όνομα πελάτη : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Το Λογότυπο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.