Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Λογότυπο

Kaleido Mall

Το Λογότυπο Το Kaleido Mall προσφέρει πολλούς χώρους διασκέδασης, όπως εμπορικό κέντρο, έναν πεζόδρομο και μια πλατεία. Σε αυτό το σχέδιο, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μοτίβα καλειδοσκόπιου, με χαλαρά, χρωματιστά αντικείμενα όπως χάντρες ή βότσαλα. Το καλειδοσκόπιο προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά καλός (όμορφα, ομορφιά) και εἶδος (αυτό που φαίνεται). Κατά συνέπεια, τα διαφορετικά πρότυπα αντικατοπτρίζουν διάφορες υπηρεσίες. Οι φόρμες αλλάζουν συνεχώς, αποδεικνύοντας ότι το Mall προσπαθεί να εκπλήξει και να συναρπάσει τους επισκέπτες.

Όνομα έργου : Kaleido Mall, Όνομα σχεδιαστών : Dongdao Creative Branding Group, Όνομα πελάτη : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Το Λογότυπο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.