Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συρταριέρα

Black Labyrinth

Συρταριέρα Ο Μαύρος λαβύρινθος από τον Eckhard Beger για το ArteNemus είναι ένα κάθετο συρταριέρα με 15 συρτάρια που εμπνέονται από τα ασιατικά ιατρικά γραφεία και το στυλ Bauhaus. Η σκοτεινή αρχιτεκτονική του εμφάνιση ζωντανεύει μέσα από φωτεινές ακτίνες μαρκέτα με τρία εστιακά σημεία που αντικατοπτρίζονται γύρω από τη δομή. Η σύλληψη και ο μηχανισμός των κατακόρυφων συρταριών με το περιστρεφόμενο διαμέρισμα τους μεταφέρουν στο κομμάτι την ενδιαφέρουσα εμφάνισή του. Η ξύλινη δομή είναι καλυμμένη με μαύρο βαμμένο καπλαμά, ενώ η μαρκετερί είναι φτιαγμένη από φλόγα σφενδάμου. Το καπλαμά λαδώνεται για να επιτευχθεί σατινέ φινίρισμα.

Όνομα έργου : Black Labyrinth, Όνομα σχεδιαστών : Eckhard Beger, Όνομα πελάτη : ArteNemus.

Black Labyrinth Συρταριέρα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.