Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ξύλο Ουίσκι Malbec

La Orden del Libertador

Το Ξύλο Ουίσκι Malbec Προσπαθώντας να συνδυάσει τα ξεχωριστά στοιχεία που αναφέρονται στο όνομα του προϊόντος, ο σχεδιασμός ενισχύει το μήνυμα που προτείνει. Μεταδίδει μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα εικόνα. Η απεικόνιση ενός ανθεκτικού κόνδορα που εμφανίζει τα φτερά του, υποδηλώνει την αίσθηση της ελευθερίας, σε συνδυασμό με το συμμετρικό και υπονοητικό μετάλλιο, προστέθηκε σε μια εικόνα φόντου με ένα φανταστικό τοπίο που φέρνει την ποίηση στο σχεδιασμό, δημιουργεί έναν ιδανικό συνδυασμό για να μεταδώσει το επιθυμητό μήνυμα. Μια νηφάλια χρωματική παλέτα της δίνει αποκλειστικά χαρακτηριστικά και η τυπογραφική χρήση αποδίδει ένα παραδοσιακό και ιστορικό προϊόν.

Χάπια Με Έγχυση Κάνναβης

Secret Tarts

Χάπια Με Έγχυση Κάνναβης Η συσκευασία Secret Tarps είναι φτιαγμένη στο λεγόμενο εκσυγχρονισμένο ρετρό / vintage στιλ με την αίσθηση των παλιούς σχολικών νότες, οπότε μια προσδοκία αφής πλοιάρχου-φαρμακοποιού κρατά τον πελάτη από μια πρώτη ματιά και αργότερα, ενώ η λεπτομερής παρατήρηση των κύριων σχεδιαστικών στοιχείων κωδικοποιείται μια ολιστική δομή που μεταφέρει το κύριο σημείο μάρκετινγκ: αυτό το προϊόν έχει αναπτυχθεί από μια φαρμακοτεχνική επαγγελματική εταιρεία και περιέχει χειροποίητη μυστική συνταγή φαρμακοποιών μέσα.

Η Εφαρμογή Για Κινητά

Akbank Mobile

Η Εφαρμογή Για Κινητά Ο νέος σχεδιασμός της εφαρμογής Akbank Mobile παρέχει μια νέα προοπτική όσον αφορά την κοινωνική, έξυπνη, ανθεκτική στο μέλλον και τραπεζική εμπειρία. Με την εξατομικευμένη σχεδίαση περιοχής στην κύρια σελίδα, οι χρήστες μπορούν να δουν έξυπνες πληροφορίες για να διευκολύνουν την οικονομική τους ζωή. Επίσης, με αυτήν τη νέα προσέγγιση σχεδιασμού, οι παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές μιλούν τη γλώσσα των χρηστών με εικόνες μικρογραφίας επαφών, απλοποιημένες ροές ενεργειών και έννοιες.

Το Δημόσιο Γλυπτό

Bubble Forest

Το Δημόσιο Γλυπτό Το Bubble Forest είναι ένα δημόσιο γλυπτό από ανοξείδωτο ατσάλι ανθεκτικό στα οξέα. Φωτίζεται με προγραμματιζόμενες λάμπες LED RGB που επιτρέπουν στο γλυπτό να υποστεί θεαματική μεταμόρφωση όταν δύει ο ήλιος. Δημιουργήθηκε ως προβληματισμός για την ικανότητα των φυτών να παράγουν οξυγόνο. Το δάσος τίτλου αποτελείται από 18 χαλύβδινα στελέχη / κορμούς που τελειώνουν με κορώνες με τη μορφή σφαιρικών κατασκευών που αντιπροσωπεύουν μία μόνο φυσαλίδα αέρα. Το Bubble Forest αναφέρεται στην επίγεια χλωρίδα καθώς και σε εκείνη που είναι γνωστή από τον πυθμένα των λιμνών, των θαλασσών και των ωκεανών

Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Pride

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Για να δημιουργήσει το σχέδιο της μάρκας Pride, η ομάδα χρησιμοποίησε τη μελέτη του κοινού-στόχου με διάφορους τρόπους. Όταν η ομάδα έκανε το σχεδιασμό του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας, έλαβε υπόψη τους κανόνες της ψυχο-γεωμετρίας - την επίδραση των γεωμετρικών μορφών σε ορισμένους ψυχο-τύπους ανθρώπων και την επιλογή τους. Επίσης, ο σχεδιασμός θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ορισμένα συναισθήματα στο κοινό. Για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η ομάδα χρησιμοποίησε τους κανόνες της επίδρασης του χρώματος σε ένα άτομο. Γενικά, το αποτέλεσμα επηρέασε το σχεδιασμό όλων των προϊόντων της εταιρείας.

Ο Σχεδιασμός Ui

Moulin Rouge

Ο Σχεδιασμός Ui Αυτό το έργο έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να διακοσμήσουν το δικό τους κινητό τηλέφωνο με θέμα Moulin Rouge, παρόλο που δεν επισκέφτηκαν ποτέ στο Moulin Rouge στο Παρίσι. Ο κύριος σκοπός είναι να προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία και όλοι οι παράγοντες σχεδιασμού είναι να απεικονίσουν τη διάθεση του Moulin Rouge. Οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν την προεπιλεγμένη σχεδίαση και τα εικονίδια στα αγαπημένα τους με ένα απλό πάτημα στην οθόνη.