Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Επωνυμία

Co-Creation! Camp

Επωνυμία Αυτή είναι η σχεδίαση λογότυπου και η επωνυμία για την εκδήλωση "Co-Creation! Camp", στην οποία οι άνθρωποι μιλούν για τοπική αναζωογόνηση για το μέλλον. Η Ιαπωνία αντιμετωπίζει πρωτοφανή κοινωνικά ζητήματα, όπως χαμηλό ποσοστό γεννήσεων, γήρανση του πληθυσμού ή ερήμωση της περιοχής. Το "Co-Creation! Camp" έχει δημιουργήσει για να ανταλλάσσει τις πληροφορίες του και να βοηθά ο ένας τον άλλον πέρα από τα διάφορα προβλήματα για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία. Διάφορα χρώματα συμβολίζουν τη βούληση κάθε ατόμου και οδήγησε πολλές ιδέες και παρήγαγε περισσότερα από 100 έργα.

Όνομα έργου : Co-Creation! Camp, Όνομα σχεδιαστών : Kei Sato, Όνομα πελάτη : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Επωνυμία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.