Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιβλίο Της Γεωργίας

Archives

Το Βιβλίο Της Γεωργίας Το βιβλίο έχει κατηγοριοποιηθεί στη γεωργία, στα μέσα διαβίωσης των ανθρώπων, στη γεωργία και στο περιθώριο, στη γεωργική χρηματοδότηση και στη γεωργική πολιτική. Μέσω κατηγοριοποιημένου σχεδιασμού, το βιβλίο ανταποκρίνεται περισσότερο στην αισθητική ζήτηση των ανθρώπων. Για να είστε πιο κοντά στο αρχείο, σχεδιάστηκε ένα πλήρες εξώφυλλο βιβλίου. Οι αναγνώστες μπορούν να ανοίξουν το βιβλίο μόνο αφού το σκίσουν. Αυτή η συμμετοχή επιτρέπει στους αναγνώστες να βιώσουν τη διαδικασία ανοίγματος ενός αρχείου. Επιπλέον, μερικά παλιά και όμορφα αγροτικά σύμβολα όπως ο κωδικός Suzhou και κάποια τυπογραφία και εικόνα που χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες ηλικίες. Ήταν ανασυνδυασμός και παρατίθενται στο εξώφυλλο του βιβλίου.

Όνομα έργου : Archives, Όνομα σχεδιαστών : Guang Ping Mo, Όνομα πελάτη : DONGDI DESIGN.

Archives Το Βιβλίο Της Γεωργίας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.