Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Καραμελών

5 Principles

Η Συσκευασία Καραμελών Το 5 Principles είναι μια σειρά από αστείες και ασυνήθιστες συσκευασίες καραμελών με μια συστροφή. Προέρχεται από τον ίδιο τον σύγχρονο ποπ πολιτισμό, κυρίως από την ποπ κουλτούρα του Διαδικτύου και από τα μιμίδια του Διαδικτύου. Κάθε σχεδιασμός πακέτου περιλαμβάνει έναν απλό αναγνωρίσιμο χαρακτήρα, τους οποίους μπορούν να συσχετίσουν οι άνθρωποι (το Muscle Man, η Cat, οι εραστές και ούτω καθεξής), και μια σειρά από 5 σύντομα εμπνευσμένα ή αστεία αποσπάσματα γι 'αυτόν (εξ ου και το όνομα - 5 Principles). Πολλά αποσπάσματα έχουν επίσης κάποιες pop-πολιτιστικές αναφορές σε αυτά. Είναι απλή στην παραγωγή αλλά μοναδικά οπτική συσκευασία και είναι εύκολο να επεκταθεί ως σειρά

Όνομα έργου : 5 Principles, Όνομα σχεδιαστών : Anton Shlyonkin, Όνομα πελάτη : Tasty Help.

5 Principles Η Συσκευασία Καραμελών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.