Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ευαισθητοποίηση Και Η Διαφημιστική Καμπάνια

O3JECT

Η Ευαισθητοποίηση Και Η Διαφημιστική Καμπάνια Καθώς ο ιδιωτικός χώρος θα γίνει πολύτιμος πόρος στο μέλλον, η αυξανόμενη ανάγκη να οριστεί και να σχεδιαστεί αυτό το δωμάτιο είναι ένα θέμα σημαντικό στην παρούσα εποχή. Η O3JECT έχει δεσμευτεί να κατασκευάζει και να διαφημίζει χώρο αδιάβροχο ως μια αισθητικά ελκυστική υπενθύμιση ενός άγνωστου μέλλοντος. Ένας χειροποίητος, κλειστός και αγώγιμος κύβος, χτισμένος από την αρχή του Faraday Cage, ενσωματώνει την εικονική υλοποίηση ενός φαινομενικά ουτοπικού δωματίου που διαφημίζεται μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού καμπάνιας.

Όνομα έργου : O3JECT, Όνομα σχεδιαστών : Matthias Schneck, Όνομα πελάτη : O3JECT.

O3JECT Η Ευαισθητοποίηση Και Η Διαφημιστική Καμπάνια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.