Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ευαισθητοποίηση Και Η Διαφημιστική Καμπάνια

O3JECT

Η Ευαισθητοποίηση Και Η Διαφημιστική Καμπάνια Καθώς ο ιδιωτικός χώρος θα γίνει πολύτιμος πόρος στο μέλλον, η αυξανόμενη ανάγκη να οριστεί και να σχεδιαστεί αυτό το δωμάτιο είναι ένα θέμα σημαντικό στην παρούσα εποχή. Η O3JECT έχει δεσμευτεί να κατασκευάζει και να διαφημίζει χώρο αδιάβροχο ως μια αισθητικά ελκυστική υπενθύμιση ενός άγνωστου μέλλοντος. Ένας χειροποίητος, κλειστός και αγώγιμος κύβος, χτισμένος από την αρχή του Faraday Cage, ενσωματώνει την εικονική υλοποίηση ενός φαινομενικά ουτοπικού δωματίου που διαφημίζεται μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού καμπάνιας.

Όνομα έργου : O3JECT, Όνομα σχεδιαστών : Matthias Schneck, Όνομα πελάτη : O3JECT.

O3JECT Η Ευαισθητοποίηση Και Η Διαφημιστική Καμπάνια

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.