Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εταιρική Ταυτότητα

Yanolja

Η Εταιρική Ταυτότητα Η Yanolja είναι η πλατφόρμα πληροφοριών ταξιδιού Νο.1 με έδρα τη Σεούλ που σημαίνει "Hey, Let's play" στην κορεατική γλώσσα. Ο λογότυπος έχει σχεδιαστεί με γραμματοσειρά san-serif για να εκφράζει απλή, πρακτική εντύπωση. Χρησιμοποιώντας πεζά γράμματα μπορεί να προσφέρει μια παιχνιδιάρικη και ρυθμική εικόνα σε σύγκριση με την εφαρμογή έντονης κεφαλαίας. Ο χώρος ανάμεσα σε κάθε γράμματα αναθεωρείται εξαιρετικά για να αποφευχθεί η οπτική ψευδαίσθηση και αύξησε την αναγνωσιμότητα ακόμη και σε μικρό μέγεθος λογότυπου. Επιλέξαμε προσεκτικά ζωντανά και φωτεινά χρώματα νέον και χρησιμοποιήσαμε συμπληρωματικούς συνδυασμούς για να προσφέρουμε εξαιρετικά διασκεδαστικές και αναδυόμενες εικόνες.

Όνομα έργου : Yanolja, Όνομα σχεδιαστών : Kiwon Lee, Όνομα πελάτη : Yanolja.

Yanolja Η Εταιρική Ταυτότητα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.