Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Επανασχεδιασμός Ταυτότητας Μάρκας

InterBrasil

Ο Επανασχεδιασμός Ταυτότητας Μάρκας Η έμπνευση για την επανεξέταση και επανασχεδιασμό της μάρκας ήταν οι αλλαγές στον εκσυγχρονισμό και την ενσωμάτωση στην κουλτούρα της εταιρείας. Ο σχεδιασμός της καρδιάς δεν θα μπορούσε πλέον να είναι εξωτερικός από τη μάρκα, εμπνέοντας μια συνεργασία τόσο εσωτερικά με υπαλλήλους, αλλά και με πελάτες. Μια ολοκληρωμένη ένωση μεταξύ παροχών, δέσμευσης και ποιότητας υπηρεσίας. Από το σχήμα στα χρώματα, ο νέος σχεδιασμός ενσωμάτωσε την καρδιά στο Β και τον σταυρό υγείας στο Τ. Οι δύο λέξεις ενώθηκαν στη μέση κάνοντας το λογότυπο να μοιάζει με μία λέξη, ένα σύμβολο, ενώνοντας το R και το B μέσα η καρδιά.

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας

EXP Brasil

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας Ο σχεδιασμός της μάρκας EXP Brasil προέρχεται από τις αρχές της ενότητας και της εταιρικής σχέσης της εταιρείας. Εκμετάλλευση του μίγματος μεταξύ τεχνολογίας και σχεδιασμού στα έργα τους όπως και στη ζωή γραφείου. Ένα στοιχείο τυπογραφίας αντιπροσωπεύει την ένωση και τη δύναμη αυτής της εταιρείας. Ο σχεδιασμός του γράμματος X είναι συμπαγής και ολοκληρωμένος, αλλά πολύ ελαφρύς και τεχνολογικός. Η μάρκα αντιπροσωπεύει τη ζωή του στούντιο, με στοιχεία στα γράμματα, τόσο στον θετικό όσο και στον αρνητικό χώρο που ενώνουν τους ανθρώπους και το σχεδιασμό, ατομικά και συλλογικά, απλά με τεχνολογικά, ελαφριά και στιβαρά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Το Άνοιγμα Του Τίτλου

Pop Up Magazine

Το Άνοιγμα Του Τίτλου Το έργο ήταν ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τα θέματα Escape (θέμα για το 2019) αφηρημένα και ρευστά, δείχνοντας τις αλλαγές, τα νέα πράγματα και τις συνέπειες από αυτό. Όλα τα γραφικά είναι καθαρά και άνετα στην παρακολούθηση, σε αντίθεση με την άβολη πραγματικότητα από την πράξη της διαφυγής. Ο σχεδιασμός αλλάζει συνεχώς και τα σχήματα μορφοποίησης στο κινούμενο σχέδιο αντιπροσωπεύουν τη δράση της αναπροσαρμογής, που προκαλείται από κάποια κατάσταση. Το Escape έχει διαφορετικές έννοιες, ερμηνείες και η άποψη διαφέρει από παιχνιδιάρικο σε σοβαρό.

Η Διαφήμιση

Insect Sculptures

Η Διαφήμιση Κάθε κομμάτι δημιουργήθηκε με το χέρι για να δημιουργήσει γλυπτά από έντομα εμπνευσμένα από το περιβάλλον τους και το φαγητό που τρώνε. Το έργο τέχνης χρησιμοποιήθηκε ως παρότρυνση για δράση μέσω του ιστότοπου Doom, επίσης, για τον προσδιορισμό συγκεκριμένων οικιακών παρασίτων. Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για αυτά τα γλυπτά προέρχονταν από σκουπίδια, σκουπίδια, κοίλες ποταμών και σούπερ μάρκετ. Μόλις συναρμολογήθηκε κάθε έντομο, φωτογραφήθηκαν και επεξεργάστηκαν στο photoshop.

Το Παγωτό

Sister's

Το Παγωτό Αυτή η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για την εταιρεία Sisters Ice Cream. Η ομάδα σχεδιασμού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τρεις κυρίες, που θυμίζουν τους κατασκευαστές αυτού του προϊόντος, με τη μορφή χαρούμενων χρωμάτων που προέρχονται από τη γεύση κάθε παγωτού. Σε κάθε γεύση του σχεδιασμού, το σχήμα του παγωτού χρησιμοποιείται ως μαλλιά του χαρακτήρα, το οποίο παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα και νέα εικόνα συσκευασίας παγωτού. Αυτό το σχέδιο, στη νέα του μορφή, έχει προσελκύσει πολλή προσοχή μεταξύ των ανταγωνιστών του και είχε υψηλές πωλήσεις. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να δημιουργήσει πρωτότυπη και δημιουργική συσκευασία.

Μπουκάλι

Herbal Drink

Μπουκάλι Η βάση για την ιδέα τους είναι ένα συναισθηματικό στοιχείο. Η σχεδιασμένη έννοια ονομασίας και σχεδιασμού στοχεύει στα συναισθήματα και τα συναισθήματα του πελάτη, εξυπηρετεί το σκοπό να σταματήσει το άτομο ακριβώς δίπλα στο ράφι που απαιτείται και να το κάνει να το επιλέξει από το πλήθος άλλων εμπορικών σημάτων. Το πακέτο τους εκφράζει τα αποτελέσματα των εκχυλισμάτων, τα πολύχρωμα μοτίβα που εκτυπώνονται απευθείας σε λευκή πορσελάνη μπουκάλι που μοιάζει με σχήμα λουλουδιού. Τονίζει οπτικά την εικόνα του φυσικού προϊόντος.