Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία

Stonage

Συσκευασία Συνδυάζοντας δημιουργικά αλκοολούχα ποτά με την έννοια του «διαλύματος συσκευασίας», το Melting Stone προσφέρει μοναδική αξία σε αντίθεση με την παραδοσιακή συσκευασία αλκοόλ. Αντί για κανονική διαδικασία ανοίγματος συσκευασίας, το Melting Stone έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται όταν έρχεται σε επαφή με επιφάνεια υψηλής θερμοκρασίας. Όταν το πακέτο αλκοόλης χύνεται με ζεστό νερό, συσκευασία του «μαρμάρου» θα διαλυθεί ενώ ο πελάτης είναι έτοιμος να απολαύσει το ποτό με το δικό του προϊόν. Είναι ένας νέος τρόπος για να απολαύσετε αλκοολούχα ποτά και να εκτιμήσετε την παραδοσιακή αξία.

Όνομα έργου : Stonage, Όνομα σχεδιαστών : Wong Soon Wey, Όνομα πελάτη : National Taiwan University of Arts.

Stonage Συσκευασία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.