Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Μαγνησίου

Kailani

Η Συσκευασία Μαγνησίου Τα έργα της Arome Agency σχετικά με τη γραφική ταυτότητα και την καλλιτεχνική γραμμή για τη συσκευασία Kailani βασίζονται σε ελάχιστο και καθαρό σχεδιασμό. Αυτός ο μινιμαλισμός είναι σύμφωνος με το προϊόν που έχει μόνο ένα συστατικό, το μαγνήσιο. Η επιλεγμένη τυπογραφία είναι ισχυρή και δακτυλογραφημένη. Χαρακτηρίζει τόσο την αντοχή του ορυκτού μαγνησίου όσο και την αντοχή του προϊόντος, το οποίο αποκαθιστά τη ζωτικότητα και την ενέργεια στους καταναλωτές.

Το Μπουκάλι Κρασί

Gabriel Meffre

Το Μπουκάλι Κρασί Το Aroma δημιουργεί τη γραφική ταυτότητα για το συλλεκτικό κύπελλο Gabriel Meffre που γιορτάζει τα 80 χρόνια. Δουλέψαμε σε ένα χαρακτηριστικό σχέδιο της δεκαετίας του '30, συμβολικά γραφικά από μια γυναίκα με ένα ποτήρι κρασί. Οι έγχρωμες πλάκες που χρησιμοποιούνται τονίζονται με ανάγλυφη ανάγλυφη επένδυση και θερμοτυπία για να τονίσουν την πλευρά του συλλέκτη της συλλογής.

Η Συσκευασία Τροφίμων

Chips BCBG

Η Συσκευασία Τροφίμων Η πρόκληση για την υλοποίηση των συσκευασιών τσιπ της μάρκας BCBG συνίστατο στη διεξαγωγή μιας σειράς συσκευασιών με την επάρκεια του σύμπαντος. Οι συσκευασίες έπρεπε να είναι και μινιμαλιστικές και μοντέρνες, ενώ έχουν αυτό το χειροτεχνικό άγγιγμα πατατών και εκείνη την ευχάριστη και συμπαθητική πλευρά που φέρνει τους χαρακτήρες που σχεδιάζονται με το στυλό. Το απεριτίφ είναι μια ευχάριστη στιγμή που πρέπει να νιώσετε στη συσκευασία.

Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας

Wood Storm

Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας Το Wood Storm είναι μια εγκατάσταση επιτραπέζιου υπολογιστή για οπτική απόλαυση. Η αναταραχή της ροής του αέρα γίνεται πραγματική από μια ξύλινη κουρτίνα, όπως ενισχύεται από τα φώτα που ρίχνονται από κάτω για έναν κόσμο χωρίς βαρύτητα. Η εγκατάσταση συμπεριφέρεται σαν έναν ατελείωτο δυναμικό βρόχο. Καθοδηγεί την οπτική γωνία γύρω της για να αναζητήσει την αφετηρία ή το τελικό σημείο καθώς το κοινό χορεύει πραγματικά με την καταιγίδα.

Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις

Falling Water

Οι Διαδραστικές Εγκαταστάσεις Το Falling Water είναι ένα σύνολο διαδραστικών εγκαταστάσεων που επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν διαδρομή πορείας γύρω από έναν κύβο ή κύβους. Ο συνδυασμός κύβων και χάντρες ρεύματος παρουσιάζει αντίθεση στατικού αντικειμένου και δυναμικής ροής νερού. Το ρεύμα μπορεί να τραβηχτεί για να δει χάντρες να τρέχουν ή απλά να τοποθετηθούν σε ένα τραπέζι ως σκηνή κατεψυγμένου νερού. Οι χάντρες θεωρούνται επίσης ως επιθυμίες που κάνουν οι άνθρωποι κάθε μέρα. Οι ευχές πρέπει να είναι αλυσοδεμένες και να τρέχουν για πάντα ως καταρράκτης.

Εγκατάσταση Πλαισίου

Missing Julie

Εγκατάσταση Πλαισίου Αυτός ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια εγκατάσταση πλαισίου και μια διεπαφή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ή φώτα και σκιές. Δίνει μια έκφραση ενώ οι άνθρωποι κοιτάζουν έξω από ένα πλαίσιο για να περιμένουν κάποιον να επιστρέψει. Διάφοροι τύποι και μεγέθη γυάλινων σφαιρών χρησιμοποιούνται ως σύμβολο επιθυμιών και δακρύων για να υπονοήσουν το συναίσθημα που πιθανώς κρύβεται μέσα. Το ατσάλινο πλαίσιο και τα κουτιά καθορίζουν το όριο της συγκίνησης. Το συναίσθημα που δίνει ένα άτομο μπορεί να είναι διαφορετικό από τον τρόπο που γίνεται αντιληπτό όπως οι εικόνες στις σφαίρες είναι ανάποδες.