Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Τροφίμων

Kuniichi

Η Συσκευασία Τροφίμων Η παραδοσιακή ιαπωνική συντηρημένη τροφή Tsukudani δεν είναι γνωστή στον κόσμο. Βρασμένο πιάτο σάλτσας σόγιας που συνδυάζει διάφορα θαλασσινά και υλικά της γης. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει εννέα ετικέτες σχεδιασμένες να εκσυγχρονίζουν τα παραδοσιακά ιαπωνικά μοτίβα και να εκφράζουν τα χαρακτηριστικά των συστατικών. Το νέο λογότυπο της μάρκας έχει σχεδιαστεί με την προσδοκία να συνεχιστεί αυτή η παράδοση για τα επόμενα 100 χρόνια.

Το Μέλι

Ecological Journey Gift Box

Το Μέλι Ο σχεδιασμός του κουτιού δώρου μελιού εμπνέεται από το "οικολογικό ταξίδι" της Shennongjia με άφθονα άγρια φυτά και καλό φυσικό οικολογικό περιβάλλον. Η προστασία του τοπικού οικολογικού περιβάλλοντος είναι το δημιουργικό θέμα του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός υιοθετεί την παραδοσιακή κινεζική τέχνη κοπής χαρτιού και την τέχνη μαριονέτα σκιών για να δείξει την τοπική φυσική οικολογία και πέντε σπάνια και απειλούμενα ζώα πρώτης κατηγορίας που προστατεύονται. Τραχύ γρασίδι και χαρτί ξύλου χρησιμοποιείται στο υλικό συσκευασίας, το οποίο αντιπροσωπεύει την έννοια της φύσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Το εξωτερικό κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξαιρετικό κουτί αποθήκευσης για επαναχρησιμοποίηση.

Το Infographic Με Κινούμενο Gif

All In One Experience Consumption

Το Infographic Με Κινούμενο Gif Το έργο All In One Experience Consumption είναι ένα Big Data Infographic που δείχνει πληροφορίες όπως ο σκοπός, ο τύπος και η κατανάλωση των επισκεπτών σε πολύπλοκα εμπορικά κέντρα. Τα κύρια περιεχόμενα αποτελούνται από τρία αντιπροσωπευτικά Insights που προέρχονται από την ανάλυση των Big Data, και τακτοποιούνται από πάνω προς τα κάτω σύμφωνα με τη σειρά σπουδαιότητας. Τα γραφικά γίνονται χρησιμοποιώντας ισομετρικές τεχνικές και ομαδοποιούνται σε χρησιμοποιώντας το αντιπροσωπευτικό χρώμα κάθε θέματος.

Η Αφίσα Της Ταινίας

Mosaic Portrait

Η Αφίσα Της Ταινίας Η ταινία τέχνης "Mosaic Portrait" κυκλοφόρησε ως πρωτότυπη αφίσα. Αφηγείται κυρίως την ιστορία ενός κοριτσιού που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Το λευκό έχει συνήθως τη μεταφορά του θανάτου και το σύμβολο της αγνότητας. Αυτή η αφίσα επιλέγει να κρύψει το μήνυμα του "θανάτου" πίσω από μια ήσυχη και απαλή κατάσταση ενός κοριτσιού, ώστε να τονίσει το ισχυρότερο συναίσθημα πίσω από τη σιωπή. Ταυτόχρονα, ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε καλλιτεχνικά στοιχεία και ενδεικτικά σύμβολα στην εικόνα, προκαλώντας πιο εκτεταμένη σκέψη και εξερεύνηση των έργων του κινηματογράφου.

Το Κρυστάλλινο Φως

Grain and Fire Portal

Το Κρυστάλλινο Φως Αποτελούμενο από ξύλο και κρύσταλλο χαλαζία, αυτό το οργανικό ελαφρύ γλυπτό χρησιμοποιεί ξύλο βιώσιμης προέλευσης από αποθεματικό από παλαιό ξύλο Teak. Ξεπερασμένο για δεκαετίες από τον ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, το ξύλο στη συνέχεια διαμορφώνεται στο χέρι, τρίβεται, καίγεται και τελειώνει σε ένα δοχείο για τη συγκράτηση φωτισμού LED και τη χρήση κρυστάλλων χαλαζία ως φυσικού διαχύτη. 100% φυσικοί αμετάβλητοι κρύσταλλοι χαλαζία χρησιμοποιούνται σε κάθε γλυπτό και είναι περίπου 280 εκατομμύρια χρόνια. Χρησιμοποιείται μια ποικιλία τεχνικών φινιρίσματος ξύλου, συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου Shou Sugi Ban για χρήση φωτιάς για συντήρηση και χρωματική αντίθεση.

Η Εφαρμογή Για Κινητά

DeafUP

Η Εφαρμογή Για Κινητά Το DeafUP ενεργοποιεί τη σημασία της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας για την κοινότητα των κωφών στην Ανατολική Ευρώπη. Δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου επαγγελματίες της ακοής και κωφοί μαθητές μπορούν να συναντηθούν και να συνεργαστούν. Η συνεργασία μαζί θα είναι ένας φυσικός τρόπος για να ενδυναμώσετε και να παρακινήσετε τους κωφούς να γίνουν πιο δραστήριοι, να αυξήσουν τα ταλέντα τους, να μάθουν νέες δεξιότητες, να κάνουν τη διαφορά.