Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Καλλυντικών

Woman Flower

Η Συλλογή Καλλυντικών Αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα υπερβολικά είδη ένδυσης των μεσαιωνικών Ευρωπαίων κυριών και τα σχήματα πουλιών. Ο σχεδιαστής εξήγαγε τις μορφές των δύο και τις χρησιμοποίησε ως δημιουργικά πρωτότυπα και συνδυάστηκε με το σχεδιασμό προϊόντων για να σχηματίσει ένα μοναδικό σχήμα και αίσθηση μόδας, δείχνοντας μια πλούσια και δυναμική φόρμα.

Όνομα έργου : Woman Flower, Όνομα σχεδιαστών : Kang Jiang, Όνομα πελάτη : LCHEAR.

Woman Flower Η Συλλογή Καλλυντικών

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.