Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού

314 Pi

Ο Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού Ο πειραματισμός με τη γευσιγνωσία κρασιού είναι μια ατελείωτη διαδικασία που οδηγεί σε νέα μονοπάτια και διαφορετικά αρώματα. Η άπειρη ακολουθία του pi, ο παράλογος αριθμός με τα ατελείωτα δεκαδικά ψηφία χωρίς να γνωρίζουμε το τελευταίο από αυτά ήταν η έμπνευση για το όνομα αυτών των κρασιών χωρίς θειώδη. Ο σχεδιασμός στοχεύει να θέσει τα χαρακτηριστικά 3,14 σειρών κρασιού στο προσκήνιο αντί να τα κρύψει ανάμεσα σε εικόνες ή γραφικά. Ακολουθώντας μια μινιμαλιστική και απλή προσέγγιση, η ετικέτα δείχνει μόνο τα πραγματικά χαρακτηριστικά αυτών των φυσικών κρασιών, όπως μπορούν να παρατηρηθούν στο σημειωματάριο του Οινολόγου.

Όνομα έργου : 314 Pi, Όνομα σχεδιαστών : Maria Stylianaki, Όνομα πελάτη : Deep Blue Design.

314 Pi Ο Σχεδιασμός Ετικέτας Κρασιού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.