Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιβλίο

ZhuZi Art

Το Βιβλίο Το Μουσείο Τέχνης Nanjing Zhuzi δημοσιεύεται μια σειρά εκδόσεων βιβλίων για τα συλλεχθέντα έργα της καλλιγραφίας και της ζωγραφικής παραδοσιακής κινέζικης. Με τη μακρά ιστορία και την κομψή τεχνική του, οι παραδοσιακοί κινεζικοί πίνακες και η καλλιγραφία είναι πολύτιμες για την εξαιρετικά καλλιτεχνική και πρακτική τους γοητεία. Κατά το σχεδιασμό της συλλογής, χρησιμοποιήθηκαν αφηρημένα σχήματα, χρώματα και γραμμές για τη δημιουργία ενός συνεπούς αισθησιασμού και την επισήμανση του κενού χώρου στο σκίτσο. Η αβίαστη συμπίπτει με καλλιτέχνες σε παραδοσιακά στυλ ζωγραφικής και καλλιγραφίας.

Όνομα έργου : ZhuZi Art, Όνομα σχεδιαστών : ALICE XI ZONG, Όνομα πελάτη : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Το Βιβλίο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.