Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Βιβλίου

Josef Koudelka Gypsies

Ο Σχεδιασμός Βιβλίου Ο Josef Kudelka, ένας παγκοσμίου φήμης φωτογράφος, έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις φωτογραφιών σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Μετά από μια μακρά αναμονή, πραγματοποιήθηκε τελικά μια έκθεση Kudelka με θέμα τον τσιγγάνικο στην Κορέα και δημιουργήθηκε το φωτογραφικό του βιβλίο. Δεδομένου ότι ήταν η πρώτη έκθεση στην Κορέα, υπήρχε ένα αίτημα από τον συγγραφέα ότι ήθελε να φτιάξει ένα βιβλίο για να νιώσει την Κορέα. Οι Hangeul και Hanok είναι κορεατικά γράμματα και αρχιτεκτονική που αντιπροσωπεύουν την Κορέα. Το κείμενο αναφέρεται στο μυαλό και η αρχιτεκτονική σημαίνει τη μορφή. Εμπνευσμένο από αυτά τα δύο στοιχεία, ήθελε να σχεδιάσει έναν τρόπο έκφρασης των χαρακτηριστικών της Κορέας.

Όνομα έργου : Josef Koudelka Gypsies, Όνομα σχεδιαστών : Sunghoon Kim, Όνομα πελάτη : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Ο Σχεδιασμός Βιβλίου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.