Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εφαρμογή Για Κινητά

DeafUP

Η Εφαρμογή Για Κινητά Το DeafUP ενεργοποιεί τη σημασία της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας για την κοινότητα των κωφών στην Ανατολική Ευρώπη. Δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου επαγγελματίες της ακοής και κωφοί μαθητές μπορούν να συναντηθούν και να συνεργαστούν. Η συνεργασία μαζί θα είναι ένας φυσικός τρόπος για να ενδυναμώσετε και να παρακινήσετε τους κωφούς να γίνουν πιο δραστήριοι, να αυξήσουν τα ταλέντα τους, να μάθουν νέες δεξιότητες, να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ιστότοπος

Tailor Made Fragrance

Ο Ιστότοπος Το Tailor Made Fragrance γεννήθηκε από την εμπειρία μιας ιταλικής εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή πρωτογενών συσκευασιών για τομείς αρωμάτων, περιποίησης δέρματος, καλλυντικών χρωμάτων και σπιτικών αρωμάτων. Ο ρόλος της Webgriffe ήταν να υποστηρίξει την Επιχειρηματική Στρατηγική των πελατών σχεδιάζοντας μια λύση που ευνόησε την Ενημέρωση Επωνυμίας και την έναρξη της νέας Επιχειρηματικής Μονάδας με επίκεντρο τους χρήστες να δημιουργήσουν το μοναδικό και πλήρως προσαρμοσμένο άρωμα τους, ξεκινά ένα βήμα μιας ευρείας διαδικασίας βιομηχανικής ανάπτυξης και τμηματοποίηση της προσφοράς B2B.

Ετικέτα Μπύρας

Carnetel

Ετικέτα Μπύρας Σχεδιασμός ετικέτας μπύρας σε στιλ αρ νουβό. Η ετικέτα μπύρας περιέχει επίσης πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία παρασκευής. Ο σχεδιασμός χωράει επίσης σε δύο διαφορετικά μπουκάλια. Αυτό μπορεί να γίνει απλά εκτυπώνοντας το σχέδιο σε οθόνη 100 τοις εκατό και μέγεθος 70 τοις εκατό. Η ετικέτα συνδέεται με μια βάση δεδομένων, η οποία διασφαλίζει ότι κάθε φιάλη λαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό πλήρωσης.

Ταυτότητα Μάρκας

BlackDrop

Ταυτότητα Μάρκας Πρόκειται για ένα προσωπικό Έργο Στρατηγικής και Ταυτότητας. Το BlackDrop είναι μια αλυσίδα καταστημάτων και εμπορικών σημάτων που πωλεί και διανέμει καφέ. Το BlackDrop είναι ένα προσωπικό έργο που αναπτύχθηκε αρχικά για να καθορίσει τον τόνο και τη δημιουργική κατεύθυνση για προσωπικές ανεξάρτητες δημιουργικές επιχειρήσεις. Αυτή η ταυτότητα μάρκας έχει δημιουργηθεί με σκοπό να τοποθετήσει τον Aleks ως αξιόπιστο σύμβουλο μάρκας στην κοινότητα εκκίνησης. Το BlackDrop σημαίνει μια λεπτή, σύγχρονη, διαφανή μάρκα εκκίνησης που στοχεύει να γίνει μια διαχρονική, αναγνωρίσιμη, κορυφαία μάρκα στον κλάδο.

Η Φωτογραφική Σειρά

U15

Η Φωτογραφική Σειρά Το έργο των καλλιτεχνών αξιοποιεί τα χαρακτηριστικά του κτιρίου U15 για να δημιουργήσει μια σχέση με φυσικά στοιχεία που υπάρχουν στη συλλογική φαντασία. Εκμεταλλευόμενοι τη δομή του κτιρίου και τα μέρη του, όπως τα χρώματα και τα σχήματά του, προσπαθούν να προκαλέσουν πιο συγκεκριμένες τοποθεσίες όπως το Κινέζικο Πέτρινο Δάσος, ο Αμερικανικός Πύργος του Διαβόλου, ως γενικές φυσικές εικόνες όπως καταρράκτες, ποτάμια και βραχώδεις πλαγιές. Για να δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία σε κάθε εικόνα, οι καλλιτέχνες εξερευνούν το κτίριο μέσω μινιμαλιστικής προσέγγισης, χρησιμοποιώντας διαφορετικές οπτικές γωνίες και προοπτικές.

Ο Ιστότοπος

Travel

Ο Ιστότοπος Ο σχεδιασμός χρησιμοποίησε ένα μινιμαλιστικό στυλ, ώστε να μην υπερφορτώνει την εμπειρία του χρήστη με περιττές πληροφορίες. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ένα μινιμαλιστικό στιλ στον ταξιδιωτικό κλάδο, καθώς παράλληλα με έναν απλό και καθαρό σχεδιασμό, ο χρήστης πρέπει να λάβει πλήρεις πληροφορίες για το ταξίδι του και αυτό δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί.