Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία

Leman Jewelry

Η Επωνυμία Και Η Συσκευασία Οπτική λύση για τη νέα ταυτότητα του Leman Jewelry ήταν ένα εντελώς νέο σύστημα για να εκθέσει την πολυτέλεια, την εξαιρετική αλλά εκλεπτυσμένη και ελάχιστη αίσθηση. Το νέο λογότυπο εμπνευσμένο από τη διαδικασία εργασίας Leman, την υπηρεσία σχεδιασμού υψηλής ραπτικής τους, δημιουργώντας όλα τα διαμάντια που περιβάλλουν ένα αστέρι ή ένα σύμβολο σπινθηρίσματος, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σύμβολο και επίσης αντηχεί το λαμπερό αποτέλεσμα του διαμαντιού. Στη συνέχεια, όλα τα υλικά ασφάλειας παράχθηκαν με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες για να τονίσουν και να εμπλουτίσουν την πολυτέλεια όλων των ολοκαίνουργιων οπτικών στοιχείων.

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής

Musiac

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής Το Musiac είναι μια μηχανή μουσικής πρότασης, χρησιμοποιήστε την ενεργητική συμμετοχή για να βρείτε ακριβείς επιλογές για τους χρήστες του. Στόχος είναι να προτείνει εναλλακτικές διεπαφές για να αμφισβητήσει την αυτοκρατία του αλγορίθμου. Το φιλτράρισμα πληροφοριών έχει γίνει αναπόφευκτη προσέγγιση αναζήτησης. Ωστόσο, δημιουργεί ηχητικά εφέ θαλάμου και περιορίζει τους χρήστες στη ζώνη άνεσής τους ακολουθώντας αυστηρά τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες γίνονται παθητικοί και σταματούν να αμφισβητούν τις επιλογές που παρέχει το μηχάνημα. Το να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε τις επιλογές μπορεί να αυξήσει το τεράστιο βιολογικό κόστος, αλλά είναι η προσπάθεια που δημιουργεί μια σημαντική εμπειρία.

Το Ποτό

GuJingGong

Το Ποτό Οι πολιτιστικές ιστορίες που παραδίδονται από τους ανθρώπους παρουσιάζονται στη συσκευασία και σχεδιάζονται σχολαστικά τα μοτίβα της κατανάλωσης δράκων. Ο δράκος είναι σεβαστός στην Κίνα και συμβολίζει την ευδοξία. Στην εικόνα, ο Δράκος βγαίνει να πιει. Επειδή προσελκύεται από το κρασί, αιωρείται γύρω από το μπουκάλι κρασιού, προσθέτοντας παραδοσιακά στοιχεία όπως το Xiangyun, το παλάτι, το βουνό και το ποτάμι, τα οποία επιβεβαιώνουν το μύθο του κρασιού αφιέρωσης Gujing. Μετά το άνοιγμα του κουτιού, θα υπάρχει ένα στρώμα χαρτιού χαρτιού με εικόνες που θα κάνουν το κουτί να έχει το συνολικό εφέ εμφάνισης μετά το άνοιγμα.

Το Σύστημα Wayfinding

Airport Bremen

Το Σύστημα Wayfinding Ένας μοντέρνος σχεδιασμός υψηλής αντίθεσης και μια ξεκάθαρη πληροφορία, η Hirarchie διακρίνει το νέο σύστημα. Το σύστημα προσανατολισμού λειτουργεί γρήγορα και θα συμβάλει θετικά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο αεροδρόμιο. Τα πιο σημαντικά μέσα δίπλα στη χρήση μιας νέας γραμματοσειράς, ένα διακριτικό στοιχείο βέλους, η εισαγωγή διαφορετικών χρωμάτων υψηλής αντίθεσης. Ήταν ιδιαίτερα σε λειτουργικές και ψυχολογικές πτυχές, όπως καλή ορατότητα, αναγνωσιμότητα και καταγραφή πληροφοριών χωρίς εμπόδια. Χρησιμοποιούνται νέες θήκες αλουμινίου με σύγχρονο, βελτιστοποιημένο φωτισμό LED. Προστέθηκαν πύργοι σήμανσης.

Η Έννοια Της Συσκευασίας

Faberlic Supplements

Η Έννοια Της Συσκευασίας Στον σύγχρονο κόσμο, οι άνθρωποι εκτίθενται συνεχώς στις επιθετικές επιπτώσεις των εξωτερικών αρνητικών παραγόντων. Η κακή οικολογία, ο πολυάσχολος ρυθμός της ζωής σε μεγαλοπόλεις ή στρες οδηγεί σε αυξημένα φορτία στο σώμα. Για την ομαλοποίηση και βελτίωση της λειτουργικής κατάστασης του σώματος, χρησιμοποιούνται συμπληρώματα. Η κύρια μεταφορά αυτού του έργου έχει γίνει το διάγραμμα βελτίωσης της ευημερίας ενός ατόμου με τη χρήση συμπληρωμάτων. Επίσης, το κύριο γραφικό στοιχείο επαναλαμβάνει το σχήμα του γράμματος F - το πρώτο γράμμα της επωνυμίας.

Η Τέχνη

Metamorphosis

Η Τέχνη Ο ιστότοπος βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Keihin στα περίχωρα του Τόκιο. Ο καπνός που διογκώνεται συνεχώς από καμινάδες βαρέων βιομηχανικών εργοστασίων μπορεί να απεικονίζει μια αρνητική εικόνα όπως η ρύπανση και ο υλισμός. Ωστόσο, οι φωτογραφίες έχουν επικεντρωθεί στις διάφορες πτυχές των εργοστασίων που απεικονίζουν τη λειτουργική ομορφιά του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι σωλήνες και οι κατασκευές δημιουργούν γεωμετρικά σχέδια με γραμμές και υφές και η κλίμακα σε ξεπερασμένες εγκαταστάσεις δημιουργεί έναν αέρα αξιοπρέπειας. Τη νύχτα, οι εγκαταστάσεις αλλάζουν σε ένα μυστηριώδες κοσμικό φρούριο με τις ταινίες sci-fi στη δεκαετία του '80.