Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς

Silk Royalty

Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς Ο στόχος της διαδικασίας καθιέρωσης επωνυμίας είναι να τοποθετηθεί η μάρκα στην κατηγορία υψηλών προδιαγραφών λαμβάνοντας μια ματιά και μια αίσθηση προσαρμογής στις παγκόσμιες τάσεις στο μακιγιάζ και τη φροντίδα του δέρματος. Κομψό στο εσωτερικό και το εξωτερικό του, προσφέροντας στους πελάτες μια πολυτελή απόδραση για υποχώρηση στην αυτοεξυπηρέτηση αφήνοντας ανανεωμένο. Η επιτυχής επικοινωνία της εμπειρίας στους καταναλωτές ενσωματώθηκε στη διαδικασία σχεδιασμού. Επομένως, το Alharir Salon έχει αναπτυχθεί, εκφράζοντας τη θηλυκότητα, τα οπτικά στοιχεία, τα πλούσια χρώματα και τις υφές με προσοχή στις λεπτές λεπτομέρειες για να προσθέσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση.

Όνομα έργου : Silk Royalty , Όνομα σχεδιαστών : Satie Abuobeida Eljack, Όνομα πελάτη : Satie.

Silk Royalty  Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.