Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σπρέι Μαγειρέματος

Urban Cuisine

Το Σπρέι Μαγειρέματος Η κουζίνα του δρόμου είναι ο τόπος των γεύσεων, των ουσιών, των στεναγμών και των μυστικών. Αλλά και εκπλήξεις, έννοιες, χρώματα και αναμνήσεις. Είναι ένας ιστότοπος δημιουργίας. Το ποιοτικό περιεχόμενο δεν είναι πλέον η βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία έλξης, τώρα το κλειδί είναι να προσθέσουμε συναισθηματική εμπειρία. Με αυτήν τη συσκευασία ο σεφ γίνεται «καλλιτέχνης γκράφιτι» και ο πελάτης γίνεται θεατής τέχνης. Μια νέα πρωτότυπη και δημιουργική συναισθηματική εμπειρία: Urban Cuisine. Μια συνταγή δεν έχει ψυχή, είναι ο μάγειρας που πρέπει να δώσει ψυχή στη συνταγή.

Η Οπτική Ταυτότητα Του Αρτοποιείου

Mangata Patisserie

Η Οπτική Ταυτότητα Του Αρτοποιείου Το Mångata απεικονίζεται στα Σουηδικά ως μια ρομαντική σκηνή, η αστραφτερή, οδική αντανάκλαση του φεγγαριού δημιουργείται στη νυχτερινή θάλασσα. Η σκηνή είναι οπτικά ελκυστική και αρκετά ξεχωριστή για τη δημιουργία της εικόνας της μάρκας. Η παλέτα χρωμάτων, μαύρο και χρυσό, μιμείται την ατμόσφαιρα της σκοτεινής θάλασσας, έδωσε επίσης στη μάρκα μια μυστηριώδη, πολυτελή πινελιά.

Η Επωνυμία Ποτών Και Η Συσκευασία

Jus Cold Pressed Juicery

Η Επωνυμία Ποτών Και Η Συσκευασία Το λογότυπο και η συσκευασία σχεδιάστηκαν από την τοπική εταιρεία M - N Associates. Η συσκευασία επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της νεαρής ηλικίας και του ισχίου, αλλά επίσης κάπως όμορφος. Το λευκό λογότυπο μεταξοτυπίας φαίνεται σε αντίθεση με τα πολύχρωμα περιεχόμενα με το λευκό καπάκι να τονίζει. Η τριγωνική δομή της φιάλης προσφέρεται για τη δημιουργία τριών ξεχωριστών πλαισίων, ένα για το λογότυπο και δύο για πληροφορίες, ειδικά για τις λεπτομερείς πληροφορίες για τις στρογγυλές γωνίες.

Η Συσκευασία Μπύρας

Okhota Strong

Η Συσκευασία Μπύρας Η ιδέα πίσω από αυτόν τον επανασχεδιασμό είναι να δείξουμε το υψηλό ABV του προϊόντος μέσω οπτικά αναγνωρίσιμου σταθερού υλικού - κυματοειδές μέταλλο. Το κυματοειδές ανάγλυφο μετάλλου γίνεται το κύριο μοτίβο για γυάλινη φιάλη καθιστώντας το απτό και εύκολο στη συγκράτηση. Το γραφικό μοτίβο που μοιάζει με κυματοειδές μέταλλο μεταφέρεται σε αλουμίνιο που μπορεί να συμπληρωθεί με ένα διαγώνιο λογότυπο με διαβαθμισμένη επωνυμία και εκσυγχρονισμένη εικόνα ενός κυνηγού που κάνει το νέο σχέδιο πιο δυναμικό. Η γραφική λύση τόσο για το μπουκάλι όσο και για το δοχείο είναι απλή και εύκολη στην εφαρμογή. Τα έντονα χρώματα και τα τεράστια στοιχεία σχεδίασης προσελκύουν το κοινό-στόχο και αυξάνουν την ορατότητα στο ράφι.

Συσκευασία

Stonage

Συσκευασία Συνδυάζοντας δημιουργικά αλκοολούχα ποτά με την έννοια του «διαλύματος συσκευασίας», το Melting Stone προσφέρει μοναδική αξία σε αντίθεση με την παραδοσιακή συσκευασία αλκοόλ. Αντί για κανονική διαδικασία ανοίγματος συσκευασίας, το Melting Stone έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται όταν έρχεται σε επαφή με επιφάνεια υψηλής θερμοκρασίας. Όταν το πακέτο αλκοόλης χύνεται με ζεστό νερό, συσκευασία του «μαρμάρου» θα διαλυθεί ενώ ο πελάτης είναι έτοιμος να απολαύσει το ποτό με το δικό του προϊόν. Είναι ένας νέος τρόπος για να απολαύσετε αλκοολούχα ποτά και να εκτιμήσετε την παραδοσιακή αξία.

Το Βιβλίο Μαγειρικής

12 Months

Το Βιβλίο Μαγειρικής Το βιβλίο καφέ Ουγγρικά μαγειρικά σκεύη 12 Μήνες, από το ντεμπούτο συγγραφέα Eva Bezzegh, κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017 από την Artbeet Publishing. Είναι ένας μοναδικός γραφικός καλλιτεχνικός τίτλος που παρουσιάζει εποχιακές σαλάτες με μηνιαίες προσεγγίσεις με γεύσεις πολλών κουζινών από όλο τον κόσμο. Τα κεφάλαια ακολουθούν τις αλλαγές των εποχών στα πιάτα μας και στη φύση καθ 'όλη τη διάρκεια ενός έτους σε 360pp με τις εποχικές συνταγές και τα αντίστοιχα φαγητά, τοπικά τοπία και πορτρέτα ζωής. Εκτός από μια μη θεαματική συλλογή συνταγών, υπόσχεται μια διαρκή καλλιτεχνική εμπειρία.