Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Αίθριο

Sberbank Headquarters

Το Αίθριο Το ελβετικό γραφείο αρχιτεκτονικής Evolution Design σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες T + T της ρωσικής αρχιτεκτονικής σχεδίασε ένα ευρύχωρο πολυλειτουργικό αίθριο στη νέα εταιρική έδρα της Sberbank στη Μόσχα. Το αίθριο που πλημμυρίζει το φως της ημέρας στεγάζει διάφορους χώρους συνεργασίας και ένα καφέ μπαρ, με την κρεμαστή αίθουσα συσκέψεων σε σχήμα διαμαντιού να είναι το επίκεντρο της εσωτερικής αυλής. Οι αντανακλάσεις του καθρέφτη, η εσωτερική πρόσοψη με τζάμια και η χρήση φυτών προσθέτουν την αίσθηση της ευρυχωρίας και της συνέχειας.

Όνομα έργου : Sberbank Headquarters, Όνομα σχεδιαστών : Evolution Design, Όνομα πελάτη : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Το Αίθριο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.