Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παρεκκλήσι Γάμου

Cloud of Luster

Παρεκκλήσι Γάμου Το σύννεφο της λάμψης είναι ένα παρεκκλήσι γάμου που βρίσκεται μέσα σε μια αίθουσα γαμήλιων τελετών στην πόλη Himeji της Ιαπωνίας. Ο σχεδιασμός προσπαθεί να μεταφράσει το πνεύμα της σύγχρονης γαμήλιας τελετής σε φυσικό χώρο. Το εκκλησάκι είναι όλο το λευκό, ένα σχήμα σύννεφου τυλιγμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου σε καμπύλο γυαλί που το ανοίγει στον γύρω κήπο και τη λεκάνη νερού. Οι στήλες φέρουν επίστρωση υπερβολικού κεφαλαίου, όπως κεφαλές που τις συνδέουν ομαλά στο μινιμαλιστικό ανώτατο όριο. Το παρεκκλήσι στην πλευρά της λεκάνης είναι μια υπερβολική καμπύλη που επιτρέπει σε ολόκληρη τη δομή να φαίνεται σαν να επιπλέει στο νερό και να τονίζει την ελαφρότητα της.

Όνομα έργου : Cloud of Luster, Όνομα σχεδιαστών : Tetsuya Matsumoto, Όνομα πελάτη : 117 Group.

Cloud of Luster Παρεκκλήσι Γάμου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.