Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπέζι Εισόδου

organica

Το Τραπέζι Εισόδου Το ORGANICA είναι η φιλοσοφική απεικόνιση του Fabrizio για οποιοδήποτε οργανικό σύστημα στο οποίο όλα τα μέρη αλληλοσυνδέονται για να δώσουν την ύπαρξη. Ο σχεδιασμός βασίστηκε στην πολυπλοκότητα του ανθρώπινου σώματος και της ανθρώπινης προ-σύλληψης. Ο θεατής οδηγεί σε ένα υπέροχο ταξίδι. Η πόρτα σε αυτό το ταξίδι είναι δύο τεράστιες ξύλινες μορφές που θεωρούνται πνεύμονες, μετά ένας άξονας αλουμινίου με συνδέσμους που μοιάζουν με σπονδυλική στήλη. Ο θεατής μπορεί να βρει στριμμένες ράβδους που μοιάζουν με αρτηρίες, ένα σχήμα που μπορεί να ερμηνευτεί ως όργανο και το φινάλε είναι ένα όμορφο πρότυπο γυαλί, ισχυρό αλλά εύθραυστο, όπως το ανθρώπινο δέρμα.

Όνομα έργου : organica, Όνομα σχεδιαστών : Fabrizio Constanza, Όνομα πελάτη : fabrizio Constanza.

organica Το Τραπέζι Εισόδου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.