Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπέζι Εισόδου

organica

Το Τραπέζι Εισόδου Το ORGANICA είναι η φιλοσοφική απεικόνιση του Fabrizio για οποιοδήποτε οργανικό σύστημα στο οποίο όλα τα μέρη αλληλοσυνδέονται για να δώσουν την ύπαρξη. Ο σχεδιασμός βασίστηκε στην πολυπλοκότητα του ανθρώπινου σώματος και της ανθρώπινης προ-σύλληψης. Ο θεατής οδηγεί σε ένα υπέροχο ταξίδι. Η πόρτα σε αυτό το ταξίδι είναι δύο τεράστιες ξύλινες μορφές που θεωρούνται πνεύμονες, μετά ένας άξονας αλουμινίου με συνδέσμους που μοιάζουν με σπονδυλική στήλη. Ο θεατής μπορεί να βρει στριμμένες ράβδους που μοιάζουν με αρτηρίες, ένα σχήμα που μπορεί να ερμηνευτεί ως όργανο και το φινάλε είναι ένα όμορφο πρότυπο γυαλί, ισχυρό αλλά εύθραυστο, όπως το ανθρώπινο δέρμα.

Όνομα έργου : organica, Όνομα σχεδιαστών : Fabrizio Constanza, Όνομα πελάτη : fabrizio Constanza.

organica Το Τραπέζι Εισόδου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.