Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπέζι Εισόδου

organica

Το Τραπέζι Εισόδου Το ORGANICA είναι η φιλοσοφική απεικόνιση του Fabrizio για οποιοδήποτε οργανικό σύστημα στο οποίο όλα τα μέρη αλληλοσυνδέονται για να δώσουν την ύπαρξη. Ο σχεδιασμός βασίστηκε στην πολυπλοκότητα του ανθρώπινου σώματος και της ανθρώπινης προ-σύλληψης. Ο θεατής οδηγεί σε ένα υπέροχο ταξίδι. Η πόρτα σε αυτό το ταξίδι είναι δύο τεράστιες ξύλινες μορφές που θεωρούνται πνεύμονες, μετά ένας άξονας αλουμινίου με συνδέσμους που μοιάζουν με σπονδυλική στήλη. Ο θεατής μπορεί να βρει στριμμένες ράβδους που μοιάζουν με αρτηρίες, ένα σχήμα που μπορεί να ερμηνευτεί ως όργανο και το φινάλε είναι ένα όμορφο πρότυπο γυαλί, ισχυρό αλλά εύθραυστο, όπως το ανθρώπινο δέρμα.

Όνομα έργου : organica, Όνομα σχεδιαστών : Fabrizio Constanza, Όνομα πελάτη : fabrizio Constanza.

organica Το Τραπέζι Εισόδου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.