Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Βιολογικό Ελαιόλαδο

Epsilon

Το Βιολογικό Ελαιόλαδο Το ελαιόλαδο Epsilon είναι προϊόν περιορισμένης έκδοσης από βιολογικούς ελαιώνες. Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής γίνεται με το χέρι, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους και το ελαιόλαδο εμφιαλώνεται αφιλτράριστο. Σχεδιάσαμε αυτό το πακέτο θέλοντας να διασφαλίσουμε ότι τα ευαίσθητα συστατικά του εξαιρετικά θρεπτικού προϊόντος θα παραληφθούν από τον καταναλωτή από το μύλο χωρίς καμία αλλαγή. Χρησιμοποιούμε το μπουκάλι Quadrotta που προστατεύεται από ένα περιτύλιγμα, δεμένο με δέρμα και τοποθετείται σε ένα χειροποίητο ξύλινο κουτί, σφραγισμένο με σφραγιστικό κερί. Έτσι, οι καταναλωτές γνωρίζουν ότι το προϊόν προήλθε απευθείας από το μύλο χωρίς καμία παρέμβαση.

Όνομα έργου : Epsilon, Όνομα σχεδιαστών : George Gouvianakis, Όνομα πελάτη : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Το Βιολογικό Ελαιόλαδο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.