Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Pride

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Για να δημιουργήσει το σχέδιο της μάρκας Pride, η ομάδα χρησιμοποίησε τη μελέτη του κοινού-στόχου με διάφορους τρόπους. Όταν η ομάδα έκανε το σχεδιασμό του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας, έλαβε υπόψη τους κανόνες της ψυχο-γεωμετρίας - την επίδραση των γεωμετρικών μορφών σε ορισμένους ψυχο-τύπους ανθρώπων και την επιλογή τους. Επίσης, ο σχεδιασμός θα έπρεπε να έχει προκαλέσει ορισμένα συναισθήματα στο κοινό. Για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η ομάδα χρησιμοποίησε τους κανόνες της επίδρασης του χρώματος σε ένα άτομο. Γενικά, το αποτέλεσμα επηρέασε το σχεδιασμό όλων των προϊόντων της εταιρείας.

Όνομα έργου : Pride, Όνομα σχεδιαστών : Oleksii Chernov, Όνομα πελάτη : PRIDE.

Pride Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.