Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Ui

Moulin Rouge

Ο Σχεδιασμός Ui Αυτό το έργο έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν να διακοσμήσουν το δικό τους κινητό τηλέφωνο με θέμα Moulin Rouge, παρόλο που δεν επισκέφτηκαν ποτέ στο Moulin Rouge στο Παρίσι. Ο κύριος σκοπός είναι να προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία και όλοι οι παράγοντες σχεδιασμού είναι να απεικονίσουν τη διάθεση του Moulin Rouge. Οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν την προεπιλεγμένη σχεδίαση και τα εικονίδια στα αγαπημένα τους με ένα απλό πάτημα στην οθόνη.

Όνομα έργου : Moulin Rouge, Όνομα σχεδιαστών : Yuri Lee, Όνομα πελάτη : Yuri Lee.

Moulin Rouge Ο Σχεδιασμός Ui

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.