Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φωτογραφία

The Japanese Forest

Φωτογραφία Το ιαπωνικό δάσος λαμβάνεται από μια ιαπωνική θρησκευτική προοπτική. Μία από τις ιαπωνικές αρχαίες θρησκείες είναι ο Animism. Ο ζωισμός είναι η πεποίθηση ότι μη ανθρώπινα πλάσματα, νεκρή φύση (μέταλλα, αντικείμενα κ.λπ.) και αόρατα πράγματα έχουν επίσης πρόθεση. Η φωτογραφία είναι παρόμοια με αυτήν. Ο Masaru Eguchi γυρίζει κάτι που κάνει συναίσθημα στο θέμα. Δέντρα, γρασίδι και μέταλλα αισθάνονται τη θέληση της ζωής. Ακόμα και αντικείμενα όπως φράγματα που έμειναν στη φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνονται τη θέληση. Ακριβώς όπως βλέπετε την ανέγγιχτη φύση, το μέλλον θα δει το παρόν τοπίο.

Όνομα έργου : The Japanese Forest, Όνομα σχεδιαστών : Masaru Eguchi, Όνομα πελάτη : Sunpono.

The Japanese Forest Φωτογραφία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.