Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φωτογραφία

The Japanese Forest

Φωτογραφία Το ιαπωνικό δάσος λαμβάνεται από μια ιαπωνική θρησκευτική προοπτική. Μία από τις ιαπωνικές αρχαίες θρησκείες είναι ο Animism. Ο ζωισμός είναι η πεποίθηση ότι μη ανθρώπινα πλάσματα, νεκρή φύση (μέταλλα, αντικείμενα κ.λπ.) και αόρατα πράγματα έχουν επίσης πρόθεση. Η φωτογραφία είναι παρόμοια με αυτήν. Ο Masaru Eguchi γυρίζει κάτι που κάνει συναίσθημα στο θέμα. Δέντρα, γρασίδι και μέταλλα αισθάνονται τη θέληση της ζωής. Ακόμα και αντικείμενα όπως φράγματα που έμειναν στη φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνονται τη θέληση. Ακριβώς όπως βλέπετε την ανέγγιχτη φύση, το μέλλον θα δει το παρόν τοπίο.

Όνομα έργου : The Japanese Forest, Όνομα σχεδιαστών : Masaru Eguchi, Όνομα πελάτη : Sunpono.

The Japanese Forest Φωτογραφία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.