Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μάσκα

Billy Julie

Μάσκα Αυτός ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τη μικρο-έκφραση. Ο σχεδιαστής επιλέγει τον Μπίλι και τη Τζούλι για δύο είδη πολλαπλών προσωπικοτήτων. Τα περίπλοκα στοιχεία δημιουργούνται με παραμετρική προσαρμογή των προσανατολισμών μιας γεωμετρίας σαν σκάλα, με βάση μια καμπυλωμένη καμπύλη με χωρίσματα. Ως διεπαφή και διερμηνέας, αυτή η μάσκα δημιουργήθηκε για να κάνει τους ανθρώπους να εξετάσουν τη συνείδησή τους.

Ο Βοηθός Μακιγιάζ

Eyelash Stand

Ο Βοηθός Μακιγιάζ Αυτός ο σχεδιασμός εξερευνά μια μεταφορά βλεφαρίδων. Ο σχεδιαστής θεωρεί ότι το βλεφαρίδες αποτελεί επιδίωξη προσωπικής προσδοκίας. Δημιουργεί μια στάση βλεφαρίδων ως εικονίδιο της ζωής ή ένα μικροσκοπικό στάδιο απόδοσης. Αυτή η βάση συμβολίζει μια ανάμνηση δέσμευσης το πρωί ή πριν τον ύπνο, ρυθμίζοντας προσωρινά τις βλεφαρίδες πριν ή μετά την εφαρμογή. Το περίπτερο των βλεφαρίδων είναι ένας τρόπος να απομνημονεύσετε τι έχει συμβάλει κάτι ασήμαντο στην προσωπική καθημερινή περιπέτεια.

Η Θεματική Εγκατάσταση

Dancing Cubes

Η Θεματική Εγκατάσταση Αυτός ο σχεδιασμός αλληλεπιδρά με τα θέματα που εμφανίζονται από τις ενότητες. Αυτή η βάση θέματος έχει σχεδιαστεί με αυτο-διευρυμένο μηχανισμό για τη σύνδεση έξι ή περισσότερων κύβων σε μια αναβαθμισμένη μονάδα σε τρεις κάθετες κατευθύνσεις. Η διαμόρφωση ελεύθερης φόρμας με εγκοπές καθιστά τη σύνδεση παρόμοια με αλληλένδετα χορευτικά άτομα. Η διάταξη των μικρών οπών δημιουργεί μια δομή καταλυμάτων για θέμα με γραμμικά μέρη.

Η Εταιρική Ταυτότητα

film festival

Η Εταιρική Ταυτότητα Το "Cinema, ahoy" ήταν το σύνθημα για τη δεύτερη έκδοση του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Κούβα. Είναι μέρος μιας έννοιας του σχεδιασμού που εστιάζεται στο ταξίδι ως τρόπος σύνδεσης πολιτισμών. Ο σχεδιασμός προκαλεί το ταξίδι ενός κρουαζιερόπλοιου που ταξιδεύει από την Ευρώπη στην Αβάνα με ταινίες. Ο σχεδιασμός των προσκλήσεων και των εισιτηρίων για το φεστιβάλ εμπνεύστηκε από διαβατήρια και κάρτες επιβίβασης που χρησιμοποιούνται από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο σήμερα. Η ιδέα του ταξιδιού μέσω των ταινιών ενθαρρύνει το κοινό να είναι δεκτικό και περίεργο για τις πολιτιστικές ανταλλαγές.

Τα Σνακ

Have Fun Duck Gift Box

Τα Σνακ Το κουτί δώρου "Have Fun Duck" είναι ένα ειδικό κουτί δώρου για νέους. Εμπνευσμένο από παιχνίδια, παιχνίδια και ταινίες σε στιλ pixel, ο σχεδιασμός απεικονίζει μια «πόλη τροφίμων» για νέους με ενδιαφέρουσες και λεπτομερείς εικόνες. Η εικόνα IP θα ενσωματωθεί στους δρόμους της πόλης και οι νέοι λατρεύουν τα σπορ, τη μουσική, το χιπ χοπ και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Απολαύστε διασκεδαστικά αθλητικά παιχνίδια απολαμβάνοντας φαγητό, εκφράστε έναν νεαρό, διασκεδαστικό και χαρούμενο τρόπο ζωής.

Η Συσκευασία Τροφίμων

Kuniichi

Η Συσκευασία Τροφίμων Η παραδοσιακή ιαπωνική συντηρημένη τροφή Tsukudani δεν είναι γνωστή στον κόσμο. Βρασμένο πιάτο σάλτσας σόγιας που συνδυάζει διάφορα θαλασσινά και υλικά της γης. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει εννέα ετικέτες σχεδιασμένες να εκσυγχρονίζουν τα παραδοσιακά ιαπωνικά μοτίβα και να εκφράζουν τα χαρακτηριστικά των συστατικών. Το νέο λογότυπο της μάρκας έχει σχεδιαστεί με την προσδοκία να συνεχιστεί αυτή η παράδοση για τα επόμενα 100 χρόνια.