Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εγκατάσταση Πλαισίου

Missing Julie

Εγκατάσταση Πλαισίου Αυτός ο σχεδιασμός παρουσιάζει μια εγκατάσταση πλαισίου και μια διεπαφή μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ή φώτα και σκιές. Δίνει μια έκφραση ενώ οι άνθρωποι κοιτάζουν έξω από ένα πλαίσιο για να περιμένουν κάποιον να επιστρέψει. Διάφοροι τύποι και μεγέθη γυάλινων σφαιρών χρησιμοποιούνται ως σύμβολο επιθυμιών και δακρύων για να υπονοήσουν το συναίσθημα που πιθανώς κρύβεται μέσα. Το ατσάλινο πλαίσιο και τα κουτιά καθορίζουν το όριο της συγκίνησης. Το συναίσθημα που δίνει ένα άτομο μπορεί να είναι διαφορετικό από τον τρόπο που γίνεται αντιληπτό όπως οι εικόνες στις σφαίρες είναι ανάποδες.

Όνομα έργου : Missing Julie, Όνομα σχεδιαστών : Naai-Jung Shih, Όνομα πελάτη : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Εγκατάσταση Πλαισίου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.